Raisu | Date: Vasárnap, 2013-12-15, 9:29 PM | Message # 1 |
Név: Dr. Raakel Haarla Becenév: Raisu Kor: 25 Nem: nő Faj: ember Szolgálati hely: A.S.F. Bounty Hunter Beosztás: főorvos Rang: zászlós Külső: hosszú fekete haj, zöld szem, 164 cm magas Előtörténet: A finnországi Rovaniemiben születtem, és ott is nőttem fel. A szüleim Naomi és Daavid Haarla. Anyukám egy óvodában dolgozik, mint óvonő, apukám pedig egy francia étterem főszakácsa. Van egy imádni való húgom is, akit Emmának hívnak. Ő most 12 éves. Mint mindenkinek nekem is megvoltak az álmaim. Emlékszem legelőszőr sellő akartam lenni, amin a családom csak jókat nevetett én meg duzzogtam. Majd később úgy döntöttem, hogy opera énekesnő leszek, ha nagy leszek, mert ők olyan szépen tudnak énekelni, és mivel a szüleim ebben nem láttak semmi rosszat, megengedték, hogy énektanárhoz járjak és tanultam énekelni. Ekkor 6 éves voltam. Elég nyugodt gyermek korom volt, egyetlen eseményt leszámítva. Én elég kíváncsi voltam és mindent szerettem közelről megnézni. És mivel helyenként eléggé önfejű tudok lenni, ezért nem minden esetben hallgattam a szüleimre. Az egyik családi nyaralásunk alkalmával felkeltette érdeklődésemet a barátságos fénnyel lobogó tábortűz. Annyira szép volt és meleg, hogy úgy éreztem meg kell érintenem. Ez hiba volt. Sosem felejtem el a fájdalmat, amit akkor éreztem amikor gyermeki kezeimet a tűz égette. Szerencsémre semmi fizikai nyoma nem maradt a gyermeki hülyeségemnek. Elvégeztem a kötelező iskoláimat, és utána néhány barátommal jelentkeztem a csillagflotta akadémiára. Mivel mindig is jó voltam biológiából ezért az akadémián orvosnak tanultam és akkor kezdett el érdekelni az orvoslás és megszerettem. Akkor már biztosan tudtam, hogy orvos leszek, az éneklést meg inkább hagyom arra, aki igazán ért hozzá. Kiváló eredménnyel végeztem. Majd egy földi korházban kezdtem el dolgozni. Hallottam a Bounty Hunterről és a tudomásomra jutott, hogy a kapitányuk sajnálatos módon meghalt és a főorvosuk lett a kapitány, és ezért szükségük lenne egy új főorvosra. Én jelentkeztem remélve, hogy megfelelek... Jellem: barátságos, szeretem mindenkiről a legjobbat feltételezni, kicsit hiszékeny vagyok, érzelmeimet kimutatom (leginkább a szemeim árulnak el...), félek a tűztől (amit igyekszem leküzdeni...) Hobbi: olvasás, rajzolás (szeretem lerajzolni, amit elképzelek a könyv alapján...), és szoktam énekelni is (hobbi szinten azért még csinálom...) Edited by:Raisu - Vasárnap, 2013-12-15, 9:30 PM
|
|