• Revolution Az új név és design ami meghozza tán a várva várt eredményt.
  • A BH és Lodestar megszűnésével, megérkezett az új hajó... Az ASF Spectre
  • Új ambíciókkal folytatja tovább a Star Trek Revolution! Reméljük a legjobbakat ezutánra is!
Új üzenetek Tagok Forum szabályoks Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Ismeretlen bolygó, északi félteke
Ted Date: Szombat, 2013-12-07, 7:36 PM | Message # 1
Spectre - Tac. Főtiszt /Mesélő
Edward Forrest
Reproofs:
Not Available
Awards: 0
A Domínium területén lévő ismeretlen bolygó északi féltekéje. Meglehetősen nagy népsűrűségből, és lakóépületek nagy számából ítélve, itt lehet a bolygó kulturális, és talán kormányzati központja is.

Hozzáadva (2013-12-07, 6:36 PM)
---------------------------------------------
A transzport végén, ahogy a csapat már észrevette, kevesebben voltak, mint elindultak. Lauren, Rose, és a Wyoming bajori parancsnoka kerültek az alapból megadott koordinátákra, ám ezt ők még nem tudják. Ahogy körbe néznek, csak azt látják, hogy a többiek sehol sincsenek. Ellenben látnak mindenféle házakat, tereket, valószínűsíthetően kulturális létesítményeket, sőt, még egy parkot is. Lauren, aki rangidősként magához ragadta a vezetést, megpróbálja hívni a Lodestart, majd Wyomingot is, de mindkét hívás sikertelen, így semmit nem tudhatnak meg a többiekről, és erősítést sem kérhetnek. Ekkor, a távolban három alak tűnik fel. Ahogy közelebb érnek, már megállapítható, hogy a középen lévő az őket köszöntő vorta, mögötte fél lépéssel lemaradva két Jem'Hadar, akik egyértelműen a testőri pozíciót töltik éppen be. A csapat ekkor bizonyosodott meg róla, hogy a megfelelő koordinátákra érkeztek. De akkor hova érkezhettek a többiek?... A vorta, amint hallótávolságba ér, beszélni kezd, elég hangosan, hogy a flottás csapat meghallja.
-Üdvözlöm Önöket nálunk. Kérem, fegyverre semmi szükség nem lesz - mondja, amint látja, hogy mindhárman fegyvereikért nyúlnak - tudom, hogy a helyzet meglehetősen furcsa, és hogy a történet, amit elmondtam kevéssé tűnik valószínűnek. Szinte még én is szeretném, ha csak egy csel lenne, de amit mondtam, mind igaz - utal vissza az Utolsó Weyoun a hajón említett Domíniumról való leszakadásra. Aztán, a vorta és testőrei közelebb mennek a flottás csapathoz. Nagyjából négy-öt lépésre állnak meg tőlük.
-Szeretném meggyőzni Önöket, hogy ez nem csapda. Már bemutatkoztam, elmondtam a történetünk rövidített verzióját. Kérdezzenek, és én legjobb tudásom szerint válaszolok - mondja a vorta mosolyogva. Talán kissé túlságosan is barátságos, bár a vortáknál, lévén diplomatáknak vannak klónozva, ez nem meglepő. Lauren a csapat másik két tagjára néz. A bajori fejét rázza, neki nincs kérdésre. Ezután Rose következett. Miután Rose eldöntötte, hogy kérdezzen-e, és ha kérdez, akkor mit kérdezzen, majd megkapta a válaszát, Laurenen volt a sor. Laurennek, lévén az Omega miatt jöttek ide, és ő vezető, nem sok választása volt, hogy mit kérdezzen: természetesen az Omegáról kérdez. Döntenie arról kell, hogy mindezt diplomatikusan, kerülgetve a forró kását érdeklődi-e meg, vagy rögtön belevág a közepébe, nem szórakozik diplomáciával.

Sorrend: Lauren, Rose
Lauren Date: Kedd, 2013-12-10, 8:48 PM | Message # 2
Spectre - Első-tiszt/Mesélő/STR Vezető
Reproofs:
Not Available
Awards: 1
-Nem annyi mint amennyi kéne legyen... -állapítottam meg. Mertem remélni, hogy a másik, remélhetőleg együtt maradt csapatnak nem esett baja. Kirk hadnaggyal, s a másik hajó bajor-i parancsnokával landoltunk a bolygó, egy elég kulturális, parkos részén... Nem különösebben érdekelt a sok dísztárgy meg egyéb Vorta csecsebecse, így nem is igen foglalkoztam a látványával még az épületnek sem. Ugyan egy rangban voltam a bajori-val, de én a Lodestar-on vagyok első-tiszt, s lényegében miattuk vagyunk itt, így már csak azért is én vettem át a vezetést.
-Remélem nem bánják, ha nem fülbevalós barátunk lesz a góré... Nem? Oké, akkor ezt letárgyaltuk... -vágtam rá rögtön, a választ meg sem várva. Nem szívesen bíztam volna magam rá.
Próbáltam mind ezek után hívni először a Lodestar-t, majd kicsit fintorogva a Wyomin-ot... Választ persze nem kaptam egyikre sem.. Biztos lemerült az elem...

Ahogy kicsit böködtem minden esetre a kommunikátorom, megpillantottam három alakot a távolban. Középütt a nyáladzós, csöpögős beszédű vorta, mellette két oldalt, 1-1 kigyúrt Jem'Hadar gorilla ékeskedett, s nem valószínű, hogy az útközben talált befőttesüvegek kinyitására tartaná őket...
Valahogy úgy éreztem sőt tudtam, hogy ez az a hely ahova végül is minőnknek érkezni kellett volna... De ha mi itt, a többiek hol?

Ahogy odaért a nyomi, szinte ordítva kezdett el hozzánk beszélni... Allergiás vagy azokra, akik ordítoznak, így a fegyverem előszedtem.. Láttam, hogy a többiek is.. Nem tudom, hogy miattam, vagy nekik sem tetszik a gyerek kinézete és hangja, nem is beszélve a gorillákról mellette... Mondogatta, hogy nincs szükség a fegyverre.. Leeresztettem, de el nem tettem azt. Nem akartam védtelen maradni, noha lehet leszedtem volna legalább egy Jemit, a másik kettőt meg a hadnagy és a parancsnok...
Magyarázkodásba kezdett.. Látszott rajta, hogy idióta, de ráhagytam. Alig pár lépésre álltak meg tőlünk, épp elég messze ahhoz, hogy még érezzem a szagukat.

Biztatott minket, hogy kérdezzünk.. Először a fülbevalósra néztem, aki idegrángás szerűen rázta a fejét. Megvártam míg Kirk hadnagy is letudja a kérdés körét, vagy épp annak hiányát, majd ránéztem.
-Na jó... Nem megyek bele mindenféle diplomáciai halandzsába, nem az én stílusom... Nem federációban születtem és nevelkedtem, szóval ez nálam nem módi... Amiért jöttünk...
Észleltük az Omegát a bolygón... -mondtam ki egyenesen... Valahogy nem érdekelt, hogy a többiek is tudomást szereznek róla, mivel úgy gondoltam megérdemlik, hogy tudják ha már itt vannak...
-Mit akarnak kezdeni vele?
RoseKirk Date: Hétfő, 2013-12-16, 9:49 PM | Message # 3
Excalibur - Kormányos
Rose Kirk
Reproofs:
Not Available
Lesugároztunk, de mikor ott voltunk már tudtam: valami gond van.
Körbe néztem..
- Ha csak nem mentek össze a többiek, úgy hiszem ők máshol vannak. - Súgtam oda Cross parancsnoknak. A Bajori-ra néztem nem sokkal, kicsit tétlenül de Lauren elhatározta hogy mi lesz: ő lesz a vezető. 
Ezt megnyugodva fogadtam el és biccentettem helyeslően, mivel a társamban jobban bíztam mint a másik hajó parancsnokában. 
Aztán próbáltuk hívni a hajónkat is illetve a másikat de semmi. Csend volt. 
- El vagyunk vágva. - Sóhajtottam. És már kérdeztem volna azt is hogy akkor mi legyen. Jöttek is egy vorta meg két jemhadar vel együtt. 
elővettem a psiztolyom, a közeledőkre céloztam de aztán le is eresztettem azt. Azért nyitva tartottam a szememet. Beszélgettek egy kicsit, amiből kiderült hogy mi a pálya: Az Omega. 
Eltettem a fegyverem, felhúztam kérdőn a szemöldököm mint egy vulkáni és hallgattam a továbbiakat.
Ted Date: Hétfő, 2013-12-16, 10:31 PM | Message # 4
Edward Forrest
Reproofs:
Not Available
Mivel Rose nem kérdezett, így Lauren volt a reflektorfényben. A kérdés kezdetén a negédesen barátságos arckifejezése maradt, de a végén kezdett érdeklődővé válni.
-Ome...ga? Azt hiszem nem a fordító romlott el, úgyhogy bizonyára maguknál így hívják azt a molekulát - az "azt" meglehetősen hangsúlyosan volt. A vorta úgy tűnt, mintha elgondolkodna, felkészülne a válaszra.
-Hogy mire használjuk? Röviden: megőrizni a szabadságunkat. Ha hosszabban is kíváncsi rá, hát legyen. - vett egy nagy levegőt - Már meséltem, hogy régen több bolygóból állt ez a szövetség. Több mint tizenöt bolygó tartozott sorainkba, abban reménykedtünk, hogy a Föderációs-Klingon-Romulán egyesült erő elég nagy csapást mért a Domíniumra. Nem így történt. Egyik bolygót a másik után vesztettük el. Az utolsó három bolygó észt vesztve kezdett kutatni valami módszer után, amivel legyőzhetjük a szabadságunk ellen törőket. Végül csak mi maradtunk, de elértük a célunk, megtaláltuk a megoldást. - mondja Weyoun és eközben a kis csapat jelvényei halk, alig hallható hangot hallatnak, majd újra elnémulnak. A vorta és a Jem'Hadarok úgy tűnik nem vették észre,
vagy nem vesznek róla tudomást, és az Utolsó Weyoun tovább beszél.
- Az Ön által Omegának nevezett molekula olyan erővel bír, mellyel még a Domínium ellen is van esélyünk. A molekula segítségével készült robbanóanyagok, rakéták olyan erővel bírnak, amely akár bolygókat is elpusztíthat, a megerősített hajók négy másik ellen képesek hatékonyan harcolni. Még a szubteret is képes olyan szinten roncsolni, hogy a görbületi utazás lehetetlen legyen. Ez az egyetlen esélyünk a Domínium ellen - nem rövid monológot nyomott le a vorta.  És bár a vorták minden erőfeszítés nélkül képesek hazudni, a csapatnak az a fura érzése van, hogy igazat mond.
-Remélem kielégítettem a kíváncsiságukat. Nos, tudják eleinte azt hittem, hogy értesültek rólunk, és kivizsgálni jöttek a helyzetünket, de úgy érzem nem ez helyzet. Így én is kérdeznék valamit: mit keres itt a Föderáció, és miért érdekli ez a molekula? - teszi fel a kérdést a vorta.  Szavait pillanatnyi csend követi. Újra Laurenen a döntés: próbálja eltitkolni a szándékukat, vagy egyenes megmondja miért jöttek.

Lauren Date: Hétfő, 2013-12-23, 6:13 PM | Message # 5
Reproofs:
Not Available
Letaglóztam a pasast az már biztos... A barátságos arckifejezése rohamosan váltott át egy furcsán érdeklődő pofába.
Furcsán kezdett el hadoválni, de látszott, hogy tudja, ugyan arra gondolunk.

Állítása szerint, saját szabadságuk védelme érdekében fejlesztik. Nem igazán jött rá, hogy nem érdekel a fölös duma, s mesedélutánba kezdett... Megint.
Próbáltam úgy tenni, mintha érdekelne amiről hadovál, de közben csak arra gondoltam, hogy a fenébe jussak közelebb ahhoz a kvancos omegához...
Ahogy dumált, kábé a közepe vagy a vége felé, egy halk zörejt hallottam a kommunikátoromból kiszűrődni... Reménykedtem benne, hogy a Lodestar akar vagy próbál kapcsolatba lépni velünk. Tekintve, hogy egyik vendéglátónk se vett észre semmit belőle, vagy le se sz@rják így én se mozdultam meg rá... El is némult nem sokkal utána.

Véget ért lassan a mondóka, s annak ellenére, hogy köztudottan rohadt jól hazudnak és manipulálnak, ösztöneim azt súgták, igazat mond... Azok meg ritkán tévednek, de azért egy kicsit szkeptikus voltam még.

Örültem hogy vége a mesének, de az ezután feltett kérdés kissé meglepett... Gyorsan ki kellett találnom valamit, mert nem jó stratégia az ellenség területén, túlerővel szemben, nyilvánvaló hátrány mellett rögtön a lényegre tapintani. De azt se kéne tudniuk, hogy hajtóművet fejlesztünk...

-Nem önszántunkból jöttünk ide... Egy temporális interferenciát vizsgáltunk ki, ami az egyik hajónkban zavart keltett, s ide repített minket, majd észleltük az Omegát... Kíváncsiak voltunk, mi a nyavalyát keres ez itt... -mondtam, életemben először, nyilvánvalóan nem túl meggyőzően, de talán elég hitelesen ahhoz, hogy elhiggye.
RoseKirk Date: Szombat, 2013-12-28, 7:20 PM | Message # 6
Excalibur - Kormányos
Rose Kirk
Reproofs:
Not Available
Érdekes volt a Vorta. Szinte biztosra vettem volna hogy kamuzik is a történetével. Ugyan ki hitt volna el egy ilyen több bolygóból álló szövetséges dolgot..?  Szkeptikusan álltam karba tett kezekkel és figyeltem a két beszélgető felet. 
A Vorta folytatta nem túl meggyőzően hogy az életük múlott az Omegán. Ezen elgondolkodtam de egy kicsit sem hajlottam arra hogy bevegyem a dumát. Nem volt logikus. Laurenre , majd a fülbevalós parancsnokra néztem.
Cross parancsnok közölte velük a nyilvánvalót hogy miért vagyunk itt; ha már maguktól nem jöttek volna rá. És én pedig csak remélhettem hogy segíteni fognak; vagy nem segítenek akkor viszont gond lesz...
Ted Date: Vasárnap, 2013-12-29, 10:06 AM | Message # 7
Edward Forrest
Reproofs:
Not Available
-Temporális interferenciát? - kérdez vissza a vorta összevont szemöldökkel.
-Mi nem érzékeltünk időhasadást a térségben, és a maguk hajóinak kvantumszerkezete is teljesen egyezik a miénkkel, de még chroniton részecskéket sem érzékeltünk. Fura... Majd ellenőrizzék a hajók érzékelőit - fordul hátra a vorta a két Jem'Hadarhoz, akik mereven bólintanak. Ezután Weyoun visszafordul a csapat felé.
-Ez mindenesetre egyikünk számára sem teremt kedvező helyzetet. Tudom, hogy a legutóbbi incidensük a hozzánk hasonlókkal -utal a Domínium Háborúra a vorta - nem volt éppen... a legjobb diplomáciai jégtörő, de reméltem hogy számíthatok a Föderáció segítségére. De sajnos úgy tűnik, hogy nem csak mi, hanem mindketten segítségre... - itt a vortát megszakítja egy kommunikátor hangja. Lauren ránéz a többiekre, de nem az ő kommunikátoriakról van szó.
-Kérem, bocsássanak meg egy pillanatra - mosolyog tovább a vorta majd pár lépéssel arrébb lép, és elővesz egy kommunikátor. Mindeközben a csapat kommunikátorai is újra fura hangokat kezd hallatni. Eleinte halk, majd egyre hangosabb recsegés, abból pedig lassan érthető, bár kissé torz beszéd hallatszik.
-...llanak? Leszállócsapat, bárki válaszoljon! - hallatszik a kommunikátorból. Lauren megérinti a jelvényét, majd értesül róla, hogy a transzporter a rázós érkezés miatt jobban megsérült, mint gondolták, a kommunikátorok pedig a bolygó természetes légköre miatt nem működtek, de úgy tűnik, hogy mindkét problémát sikerült megoldani. Miközben Lauren a hajóval egyeztetett, a bajori parancsok pedig a Wyomingot hívta, Rose szemmel tartotta a vortát. Látta, ahogy a kommunikátort hallgatva egyre komorabb arcot vág, majd az egyik Jem'Hadar kérdez valamit, amire a vorta bólint, és visszatér a kommunikátorhoz. Ekkor a két Jem'Hadar a háta mögé nyúl valamiért. Rose, lévén az egyetlen aki látja mi történik, és van ideje reagálni, kerül döntéshelyzetbe: azt feltételezi, hogy a két katona a fegyvere után nyúlt, és megpróbálja megakadályozni őket ebben, vagy nem vonja le azonnal a konklúziót, és kivárja mi történik.

Lauren Date: Péntek, 2014-01-03, 9:20 PM | Message # 8
Reproofs:
Not Available
Kicsit gyanús volt neki a mesém, de lehet csak azért, mert teljesen félreértette...
Azt hitte, más idősíkból jöttünk... Ahhoz képest, hogy én a Federációs térségben lévő interferenciáról beszéltem, ami kiváltotta a hajtómű problémát, ami egyszerűen idehozott minket.
Ezek a Vorták.... Na de nem is baj... Legalább abban van, hogy balesetből kifolyólag vagyunk itt.
Valamit ott bólintgatott a két Jem'Hadar mikor feléjük fordult Mister dumagép, majd ismét nekünk szentelte figyelmét... Hogy örültem én ennek.. Inkább hagyna minket a fenébe, keresni azt a kvancos molekulát... Kellett a kapitánynak belemennie ebbe... Lehet a térséget körbebombázva többet értünk volna el.. legalább nem kéne hallgatnom a hülye szövegét a mutáns-fülünek.

Örömmel vettem tudomásul, hogy félbeszakították a mesedélutánt, bár kicsit kínos volt, hogy egy kommunikátor hangja volt az... Egy pillanatig azt hittem a miénk, ám hamar kiderült hogy az övéké... Így már más volt a helyzet, azonban így a gyanakvás környékezett meg... Nem tetszettek az olyanok sose, akik odébb lépve telefonálnak, ha ilyen helyzetről van szó. Épp megfordulni akartam volna, mikor a mi kommjaink is megindultak. Egyre hangosabb lett, így ténylegesen megfordultam Rose és a Bajor-i csákó irányába, majd megböktem az apró szerkezetet amint abból érthető szöveg kezd el áramlani.
-Itt Cross parancsnok! Halljuk magukat, noha kicsit rekedten... -válaszoltam neki, majd végig hallgattam a rövidke jelentést arról, hogy elvileg sikerült a transzporter és kommunikációs problémákat elhárítani... nagyjából.
-Lesugárzáskor csak Kirk hadnagy és a Wyoming első-tisztje érkezett meg velem az eredetileg kijelölt célhoz, de a többiek, a Kapitány, a Vulcan-i kapitány, Riddick és Howard hadnagy nem jelent meg. Van valami hír a másik csapatról? - kérdeztem vissza amint befejezte a jelentést.
RoseKirk Date: Kedd, 2014-01-07, 7:52 PM | Message # 9
Excalibur - Kormányos
Rose Kirk
Reproofs:
Not Available
A Vorta megkérdőjelezte azt amit mondunk, mintha épp nem lett volna igaza a parancsnokomnak. 
Karba tett kézzel hallgattam a történeteket, egy kicsit olyan volt az egész mintha mesedélutánt hallgattam volna, és már kezdett nagyon frusztrálni a dolog. Lényeges esemény nem történt, és még Cross parancsnoknak sem sikerült közbevágnia ezúttal egy frappánsat. 
És ekkor hirtelen a J'emhadar katonákhoz fordult. Ez legalább kibillentette a folyamatos beszédből egy időre- gondoltam. 
De, megint csak tévednek kellett; folytatta. Még ezek után is. Ekkor azonban mintha komm-adást fogtak/tunk volna. Rádióból szólt egy hang, lehetett hallani. 
Felhúztam a szemöldököm, és szóltam volna, de ezúttal sem jutottam szóhoz épp: Az ő kommunikátoruk volt.. aztán meg a milyen. Miközben Cross parancsnok hallgatta az információkat, én áthelyeztem a testsúlyom a bal lábamról a jobbra, és figyeltem a Vortát.
Valamit mókoltak.. és lehet előítélet volt de én magam azonnal azt hittem hogy a fegyvereikhez nyúlnak.
Nem gondolkodtam csak cselekedtem; abban a helyzetben meg nagyon is logikusnak tűnt azt hinnem hogy fegyverekhez akarnak nyúlni.
Mi másért? Behatoltunk a területükre, az Omega náluk van, mi el akarjuk ezt tőlük venni. És ne, ne akarják már megetetni velem ezt az egész fedőstoryt. A legjobb alkalom volt hogy előkaphassam a stukkert.
Megböktem Laurent aki mellettem állt miközben beszélt, majd előkaptam a bal kezembe a phaseremet és a Vortára tartottam.
- Csak semmi trükk!
Ted Date: Csütörtök, 2014-01-09, 0:27 AM | Message # 10
Edward Forrest
Reproofs:
Not Available
-A többiekkel is sikerült kapcsolatot teremteni, de Porter kapitány meghalt annak az Omegának a helyét keresve. A csapat többi tagja jelenleg is arra felé tart. Próbáljuk bemérni és odatranszportálni magukat, kérem várjanak. Vége. - szakítja meg az adást a hajó. Ezzel egy időben bökte meg Rose Laurent és kapta elő a fegyverét, a két Jem'Hadarral együtt, majd utána Lauren is fegyvert emelt. Rose úgy tűnik, jól döntött, amikor gyanakvó volt a vortával szemben. A bajori pár másodperc késéssel vette észre a helyzetet, lévén neki senki nem jelzett, míg a Wyominggal kommunikált. A vorta látva a helyzetet sajnálkozó arccal felsóhajtott.
-Sajnálom, hogy ez lett a vége. Reméltem a történetünk elég lesz, hogy eltántorítsuk magukat az Omega Direktívától, de a kutatóközpontunkban lévő csapatukból ítélve... Mindegy, nem hagyhatjuk hogy elpusztítsák a molekulát. Nélküle a Domínium biztos újra annektálja a bolygót, és minden "árulót" kivégez. Tényleg sajnálom... - mondja, majd int a két Jem'Hadarnak. Rose és Lauren ezt látja rögtön tüzel, de nem elég gyorsan. A két Jem'Hadar ugyan elfekszik, de az egyik sikeresen eltalálja a bajori parancsnokot. A zűrzavarban az Utolsó Weyoun felszívódott, otthagyva mind a testőreit, mind a flottásokat. Lauren kommunikátora újra jelez, és amíg beszél, Rose ellenőrzi a bajori állapotát. A Wyoming parancsnokának sérülése súlyos, de ha időben a gyengélkedőre jut, nem életveszélyes. Ezt Rose meg is osztja parancsnokával, miközben a kommunikátorból azt hallja, hogy bemérték őket, és készek transzportálni, amikor csak ők készek. A bajori tiszt állapotát figyelembe véve Lauren arra utasítja a hajót, hogy Rose-t és őt transzportálják a többiekhez, a sérültet pedig a gyengélkedőre.
-Értettem. Amikor készek, kezdjük - mondja a hang a komm-jelvényből. A másik hajó első tisztjét eközben feltranszportálták a gyengélkedőre. Amikor pedig Lauren azt mondja "Energiát!", a kékség kis időre elnyeli a világot.

Még egy válasz ide, a következő kör pedig már nektek is a Ismeretlen bolygó, déli féltekéjén lesz
.
Lauren Date: Kedd, 2014-01-14, 11:35 PM | Message # 11
Reproofs:
Not Available
Mikor meghallottam, hogy Porter kapitány meghalt, nyeltem egy nagyot. Nem ismertem túlságosan, mivel nem vagyok egy túlzottan ismerkedős valaki, de már kezdtem megszokni, hogy ül a székben és parancsnokol... Tudtam, hogy most vagy keresnek a hajóra egy új kapitányt, vagy én leszek a következő áldozat.. Egy viszont biztos volt. Én vagyok a Lodestar rangidőse, s köpök a másik hajó kapitányára... Teszi amit mondok, vagy megjárja... Nekem egy lokikai szaktankönyv nem fog parancsolgatni...
-Ezek szerint megvan az Omega? És maga honnan tud az Omegáról? -kérdeztem, ám erre nem vártam választ, elvégre én is tudtam róla...
-Sebaj, várjuk a transzportot, de ké... -vágta el a csatornát... Újra tárcsázni már nem tudtam, mert Kirk hadnagy megbökött... Rögtön vettem az adást, s mivel hallottam ahogy megmozdulnak szinte egyszerre, én is fegyvert rántottam, s szinte ugyan abban a pozícióban, félig háttal nekik, a Vorta fejére céloztam, majd lassan feléjük fordultam... A fülbevalós gyerek kicsit lassan reagált, de legalább reagált.

-Csak ne beszéljen... Minden Vorta mestere a hazudozásnak... Ezt a fajom is jól ismeri... -mondtam neki, miközben az a két gorillát lövésre intette...
Egymásra se néztünk, s egyszerre lőttük le a két bengát a hadnaggyal, ám az egyik sikeresen el lőtt köztünk, s eltalálta a Wyoming-os parancsnokot...
Hátranéztem egy pillanatra, majd mikor vissza pillantottam, már sehol se volt a nyavajás...
-A fenébe... -sóhajtottam, majd a kommunikátorom megint csöngött.
-Mi készen állunk, ám a Bajor-it lelőtték. Állapota súlyos, de nem életveszélyes... Sugározzák a gyengélkedőre. Minket sugározzanak ahova kell, tovább Kirk hadnaggyal.
Amint ezt ledumáltam a tanszpi főnökkel, a parancsnok eltűnt egy kék nyalábban, s mi következtünk.
-Beam us there, Scotty.... Energiát!
RoseKirk Date: Hétfő, 2014-01-20, 5:01 PM | Message # 12
Excalibur - Kormányos
Rose Kirk
Reproofs:
Not Available
Hallottam hogy az intercommon-ból beszélőtől hogy meghalt a kapitányunk.. Lauren-re pillantottam, és vettem egy mély lélegzetet. 
Habár nem nagyon ismertem a kapitányt, azért soha nem kellemes olyat megtudni hogy valaki meghal. Valahányszor vesztettem el kolegámat vagy másféle ismeretségem annyiszor gondolkodtam el a halálon.. persze ez más volt. Nem értem rá ilyeneken agyalni és nem is sokkolt le a tény. De kellemes sem volt.

Minden mozzanatát figyeltem a Wortá-nak, és mikor intett nem kellett kétszer figyelmeztetni senkinek sem hogy mit akarhatnak. 
Azonnal lepuffantottam az egyiket, majd fedezéket kerestem, és tüzeltem tovább.. a csetepatéban azonban az átkozott Worta eltűnt, a Bajori parancsnok meg megsérült. 
Odafutottam hozzá, lehajoltam. Életben volt de súlyosan megsérült. 
- Orvosra van szüksége! - Kiáltottam a parancsnoknak. - Csak úgy élheti túl.. parancsnok? - Ránéztem de már kaptuk is a komm adást. 
Felálltam ránéztem társamra és bólintottam. Eltettem az övemre akasztott tokba a phaserem, majd fény vett körbe minket...
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

ComingSoon

No info

Read more...

ComingSoon

No info

Read more...

Mesélő: Ted

No info yet

Read more...