• Revolution Az új név és design ami meghozza tán a várva várt eredményt.
  • A BH és Lodestar megszűnésével, megérkezett az új hajó... Az ASF Spectre
  • Új ambíciókkal folytatja tovább a Star Trek Revolution! Reméljük a legjobbakat ezutánra is!
Új üzenetek Tagok Forum szabályoks Keresés
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Folyosók
Axel Date: Szerda, 2013-11-06, 8:47 PM | Message # 16
Eternity - Pílóta
Axel Snow
Reproofs:
Not Available
Awards: 1
Mindenki leszólta a tervem, pedig egy pár éve bejött egy földi teherszállító kirablásánál, na mindegy.
A parancsra, hogy keressünk jeffries csöveket csak bólintottam egyet és elindultam valami titkos ajtót vagy járatot keresni.
Kisvártatva találtam is egyet és azon nyomban kiáltottam is a többieknek:
-HÉÉÉ TALÁLTAM EGY JÁRATOT. -huha lehet kicsit hangos voltam...
Nem érkezett válasz, bár lefogadom érthető voltam. Hirtelen hallottam egy ajtót kinyílni, majd rögtön utána két phasert elsülni, és valakik összeestek. Mivel nem hallottam semmi "RIADÓ" vagy hasonló kilátást gondolom a katonánk, meg az új lány ütött ki valakit.
Visszaindultam elintézni a piszkos munkát. A takarítás után Eilas felküldte  kis házi bombát amit pár perc alatt raktak össze, igazából remélem, hogy az a hang bomba nem csak pittyegni kezd mint amikor hív valaki.
-Erre!-Mondtam a kapitánynak és elindultunk a csövek irányába.
Sitra Date: Csütörtök, 2013-11-07, 8:31 PM | Message # 17
Eternity - Biztonsági
Sitra Gysk
Reproofs:
Not Available
Awards: 1
Miután elosztották a feladatokat Sitra és a két fickó elindultak a Jeffries csövek megkeresésére. Érdeklődve hallgatta, ahogy az egyik társuk a névével próbál ügyeskedni. – A pontos kiejtés sz-el van, mint szánkó vagy is Sitra. – mondta segítségképen – és téged, hogy hívnak nem emlékszem, hogy mondtad volna már? – kérdezett vissza egykedvűen majd azonnal a Jeffries csövek kereséséhez kezdet. Nem kellet sokat keresgélniük, mert Axel jelezte nekik, hogy megtalálta, amit kerestek. Sitra örült, hogy ilyen hamar megtalálta a csövek helyét, de nem volt sok ideje arra, hogy azon gondolkodjon, most milyen zökkenőmentesen mennek a dolgaik mivel két biztonsági lépet elő egy-egy ajtó mögül.
Jó katona lévén Sitra azonnal reflexszerűen megcélozta a hozzá közelebb eső őrt és egy pontos célzással le is terítette. Elégedetten vette észre, hogy ugyan ilyen precizitással társa is így cselekedett. Miután végeztek az örökkel megkeresték a harmadik társukat megszemlélték a járatott, ami fontos szerepet játszott a következő tervük megvalósításában.
Ezek után visszamentek Eilashoz és elkezdték a feladatuk további részét vagy is el kellet tüntetniük a szem elől az ájultan szanaszét heverő biztonságiakat. Sitra egy pillanattal mielőtt neki kezdet volna hozzá oda pillantott, hol tartanak a bombakészítéssel nem sokat értett a technikához csak is annyit amennyire neki szüksége volt ezért nagyon remélte, hogy jól fogják megcsinálni a hangbombát különben olyan veszélybe, kerülne a csapat, amiből még ő sem tudná kirángatni őket.
Az ájult őrök elrejtéséhez megkereste a legalkalmasabb helyet. Sitra talált egy kis raktárszerűséget ahova becipelte az ájult testeket majd nem megkeletkezve az utóbbi két látogatóról azokat is becipelte majd rájuk zárt a hajót. Sitra kíváncsi volt, hogy mit fognak velük csinálni miután elfoglalták a hajót, de nem gondolkozott sokat rajta mivel úgy gondolta arra még ráérnek, hogy ha ténylegesen övék lesz ez a gyönyörűség.
Közben elkészül mindenki a maga feladatával és miután felküldték a hangbombát elindultak Eilas vezetésével a Jeffries csöveken felfelé.

Edited by:Sitra - Csütörtök, 2013-11-07, 8:33 PM
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Keresés:

ComingSoon

No info

Read more...

ComingSoon

No info

Read more...