• Revolution Az új név és design ami meghozza tán a várva várt eredményt.
  • A BH és Lodestar megszűnésével, megérkezett az új hajó... Az ASF Spectre
  • Új ambíciókkal folytatja tovább a Star Trek Revolution! Reméljük a legjobbakat ezutánra is!
Új üzenetek Tagok Forum szabályoks Keresés
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Eligazító
Ted Date: Szerda, 2014-01-29, 6:50 AM | Message # 1
Spectre - Tac. Főtiszt /Mesélő
Edward Forrest
Reproofs:
Not Available
Awards: 0
/--/

Star Trek Revolution: Eternity, Season 1, Episode 2
Idomítás

Körülbelül két hét, három és fél nap múlva

Az elmúlt két hét és pár napban az Eternity újdonsült legénységének volt ideje bőven felfedezni a hajót, amellett, hogy ahol lehetett, besegítettek a hajó önjavító mechanizmusának. Dáriusnak, fajából adódóan különösen fontos volt felfedezni a hajót, ami olyan fajok számára készült, akik főleg látásukra hagyatkozva tevékenykednek, nem úgy, mint a Voinok. Ebben az időszakban Dárius leginkább a hajó fő részeivel, és az odavezető utakkal ismerkedett meg, hogy minél könnyebben tájékozódjon a hajón, bár a kisebb folyosókkal nem akadt semmi gondja, sőt, így inkább nagyobb kiterjedésű területekkel, mind híd volt bajban elsőre. Emellett fejben már megfogalmazódott benne egy tapintással működő konzol, a könnyebb interakció érdekben, de a hajó állapotát figyelembe véve, ez még csak gondolat szintjén volt, addig is, maradnak a hangparancsok, meg esetleg mások telepatikus távcsőkénti használata. Idejük nagy részét a többiek is a hajó felfedezésével töltötték, néha itt-ott besegítve a hajónak. A hajó burkolatán tátongó lyukak és mikrorepedések már eltűntek, a holografikus rendszerek pedig a hídon, a gyengélkedőn, és a hangárban már működtek, továbbá haladt a transztérhajtómű javítása is, bár transztérmeghajtás továbbra sem volt lehetséges. Jennifer, mint a csapat technikusa, amolyan főgépésszé avanzsált, bár magát a megszólítást nem használták, csak funkciójában hasonlított. A hajót mindenesetre kezdte kiismerni, úgy a működő, mint a nem funkcionáló rendszereket. Neki hála sikerült a replikátorok nagy részét üzemképessé varázsolni, nem csak a gép által becsült idő alatt, de kevesebb alkatrésszel is. Axel, mint kormányos, behatóbban is megismerkedett a konzoljával, egyelőre főképp elméletben, hiszen a gyakorlatot megnehezítette a transztérhajtómű hiánya, az impulzushajtómű csökkent teljesítménye, valamint az előre betáplált irány, bár néhányszor, hogy kissé hozzászokjon az irányításhoz, átvette a kormányt. Sitra, ugyan alapvetően biztonsági tiszt, jelenleg a taktikai pulttal és hozzátartozó rendszerekkel való ismerkedést is megkezdte, lévén legutóbb is ő került a taktikai konzolhoz. Eilas pedig, a hajó parancsnokaként próbált minden rendszerrel megismerkedni, amihez csak hozzá tudott szagolni. Ezen felül a legénység felvette magát a legénységi adatbázisba, kódokkal és minden egyébbel együtt. Ezt egy, a helyzetet figyelembe véve kis, érdekes ünnepségféle követte.
Most azonban a kis csapat minden tagja az eligazító helyiség felé ment, lévén hamarosan megérkeznek a bolygóhoz. Elsőként Eilas és Dárius érkezik, utánuk Sitra és Jennifer, végül Axel érkezik meg. Miután mind helyet foglaltak, Eilas gyorsan felvázolta, hogy hamarosan megérkeznek, és mivel a hajó folyamatosan szkennelte a bolygót, már elég információnak kéne lennie róla egy eligazításhoz. Ezután kellve-kelletlenül felszólította a computert, hogy adjon helyzetjelentést a jelenlegi célpontjukról. Az egyik képernyőn rögtön fel is villant a bolygó, és felcsendült a már-már megszokott géphang.

Sorrend: Eilas, Dárius, Jennifer, Sitra, Axel
Eilas Date: Szombat, 2014-02-01, 10:30 PM | Message # 2
Eternity - Kapitány
Eilas Nasel
Reproofs:
Not Available
Két és fél hétet töltöttünk már az idegen galaxisban, s kezdetm magam úgy érezni, mint valami kalandor annyi különbséggel, hogy mi véletlen keveredtünk ide, nem pedig kaland vágy, illetve felfedezési szándékból... De legalább a hajó már a miénk volt.
Mivel az legénységi adatbázis törlődött, így könnyű volt az irányítást átvenni.. Mintha csak most kapcsolták volna be először...
Végülis úgy vettük fel magunkat, hogy Dárius mint első tiszt, Jennifer főgépész, Axel kormányos, Sitra taktikai főtiszt és Én mint Captain.. Ezek ellenére nem használtunk ilyen megszólításokat, mert nem flotta tisztek vagyunk... Volt is egy kis party, hogy ezt megünnepeljük... Nem állt nagy táncikálásból meg kajákból... Az akkor épp működő replikátorokat viszont rendesen kihajtottuk. Noha messze voltunk a célunktól, nagyon messze, de már az első és második lépés megvolt a sok közül...

Jórészt már az egész hajót körbejártam, s párszor a bóklászó Dárius-ba is belebotlottam.. Én csak unalmamban, de Ő szükségből rótta a hajó tágas folyosóit. Közben mind ketten, a többiekkel együtt próbáltuk gyorsítani az önjavító mechanizmusát,
Egy jó része már kész volt a hajónak úgy, mint a burkolat, a hologafikus rendszer egy része. Leginkább már csak a belső részek voltak hátra. Viszont ami a legjobb, a replikátorok működtek... Már nem kellett a flotta fejadagokon élni, s ugyan azt az egy ruhát hordani... És nem mellesleg az alkatrészeket is könnyebb a replikátorok segítségével előállítani...

Ez után az eseménydús két és fél hét után, végre megérkeztünk... pár óra volt csak hátra hogy elérjük a bolygót, s a hajót megjavíttassuk magával.
Az eligazítóba hivattam mindenkit, ahova természetesen én érkeztem meg először, majd vaksi pajti is betoppant. Sitra, Jenn és Axel nagynehezen a végére betoppant, így elkezdhettük amiért végülis oda gyűltünk.

-Na emberek... És Dárius!
-Két hatalmas út van mögöttünk... 15 millió fényév.............. és egy fél naprendszer ami utóbbi normál esetben kábé 2 percbe tellene, de nem ez a lényeg... A lényeg, hogy most mind itt vagyunk, s éppségben vagyunk... A hajó a minénk, van mit ennünk és nem fázunk. Van világítás és nincs hideg... A hajó még törött egy picit, de nembaj... -szónpkoltam kicsit, hogy húzzam az idegeket.
-Nem mellesleg, megérkeztünk...
-De hogy ne húzzam túl a dolgokat, a hajó már scannelte a bolygót. Nézzük is mit tudott meg erről a kavicsról! -mondtam, majd megnyomtam a távirányítót és én is leültem pár pillanatra.
Dárius Date: Szombat, 2014-02-08, 3:07 PM | Message # 3
Eternity - Első-tiszt
Scea Dárius
Reproofs:
Not Available
Két hét.. több mint két hét. 
Nem így terveztem eltölteni az életem eme két hetét. - Gondoltam számtalanszor mikor épp egy ismeretlen részét térképeztem fel a hajónak. 
Bár mindig is szerettem ismeretlen dolgokat tanulmányozni, feltérképezni, szerettem megismerni olyat amit még nem úgy tűnt lassan telnek a napok. És magamban végig gondolva sok minden hiányzott.. olyan dolgok amiket a többiek nem érthettek. De nem is akartam velük megosztani.
Néhai bolyongásaim alkalmával Eilassal is találkoztam. Én lehet még mindig lelkesebb voltam mint ő, bár ki tudja. 
Jó ötletnek tűnt eltulajdonítani egy hajót, jó ötletnek tűnt ez az egész, de a senki földjén bolyongani olyan volt egyenlőre mintha kivettem volna két hetet a katonaságból... meg akartak pedig ölni.. mégis hiányzott amikor még tudtam mit kezdeni magammal.

A hajót közben javították amiben én is néha segítettem amiben csak tudtam. Furcsa volt megismerni hogy milyenek bővebben a többi fajok képviselői. Furcsa szokásaik voltak.. nem tudtam hogy viszonyulni némelyikhez. 
Nem is akartam alkalmazkodni, de azt sem vártam el hogy ők alkalmazkodjanak hozzám. A replikátorok egész jól üzemeltek, így már tudtunk magunknak előállítani szinte majdnem mindent.
Ennek azért örültem, legalább mások gondoltak ilyenre ha már én valahogy elfelejtettem ilyen alapvető dolgokra.
Nem hibáztathattam magam mondjuk, hisz magasrangú katona voltam már egy ideje, így nem csoda hogy másokon jártattam az eszem nem az alapvető élelmiszerek beszerzésén.. nálunk ez általában az aktuális kantinos feladata volt...

A két hetünk után Eilas a tárgyalóba hivatott mindenkit a közelben lévő bolygó miatt.
Másodiknak léptem be a tárgyalóba, ahol már a főnök úr fogadott minket. Leültem, laza ülésbe, és hallgattam csendesen, felé se nézve.

Két perc volt mire kiderült hogy mi a lényeg, a bolygó.
Vettem egy mély lélegzetet, és kivételesen arra méltóztattam magam hogy Eilas felé fordulva szólaljak meg:
- A kompjúterek mindig ennyit beszélnek nálatok Eilas? - Kérdeztem.

"Anomalies bug me."
Jennifer Date: Vasárnap, 2014-02-09, 12:14 PM | Message # 4
Eternity - Technikus
Jennifer McGillion
Reproofs:
Not Available
Volt kicsit több mint két hét szabadidő, így elsőként elindultam a kabinom felé.
Útközben néha ki-ki néztem a csillagokra, és közbe elgondolkodtam, hogy elég szerencsésen megúsztuk eddig a dolgokat.
Aztán beléptem a kabinomba, ami még elég üres volt, olyan standard kinézetű, de legalább nem olyan kicsi. Gondoltam, ha lesz egy kicsit több időm, és a replikátorok is működnek, ezt a helyet is személyesebbé teszem egy kicsit.
Mivel fáradt voltam ledőltem aludni.

A szabadidő többi részét, megpróbáltam a hajó rendszereinek felfedezésével tölteni, és hogy végre tudjunk rendes élelmiszert, vagy bármi mást replikiálni, a replikátorokat is beindítottam. Mikor végre az egyik működött próbaképp replikáltam magamnak egy tányér húst, körettel. Ami finom is volt, minden rendbe volt vele. Majd friss, tiszta ruhát is magamra öltöttem a segítségével.
Ezek után mint technikus, besegítettem a hajtóművek javításába is.
Közbe a rendszerbe is felvettük magunkat, mint legénység, így könnyebb volt a rendszerekkel is dolgozni.
Néha többiekkel is összefutottam útközbe, és beszélgettem velük, hogy jobban ki ismerjem őket.

Így lassan, de biztosan elment az a 2 és fél hét. elérkezett vele együtt az első hajón lévő eligazítás is.
Elég keveset mászkáltam feltérképezés gyanánt a hajón, így nehezen, de odaértem az eligazítóba. De legalább nem én voltam az utolsó ember, mert Axel is akkor ért oda.
Leültem, majd nemsokára Eilas el is kezdte a beszédét.

"Why should I be afraid of the next day? I am not sure I will see it."

"There is no stronger bond of friendship than a mutual enemy."

"To see a World in a grain of sand
and a Heaven in a wild flower,
Eternity in an hour
and hold Infinity in the palm of your hand!"

Edited by:Jennifer - Vasárnap, 2014-02-09, 12:18 PM
Sitra Date: Péntek, 2014-02-14, 3:58 PM | Message # 5
Eternity - Biztonsági
Sitra Gysk
Reproofs:
Not Available
Awards: 1
Sitra az utóbbi két és fél hetet azzal töltötte, hogy megpróbált minél többet segíteni a hajó javításában és a konzoljával ismerkedett mivel neki már nem kellet a hajó felfedezésével foglalkoznia hiszen a beépülése alatt volt ideje ki ismernie a kicsikét. Lassanként telt az idő és Sitra élete egyik leghosszabb két hetének tudta be az elmúlt időt. De szerencsére ahogy haladtak az idővel úgy haladtak a hajó javításában is. Egy pár replikátor is helyre jött és sikeresen felvették magukat a legénységi listára. is.

A pihenésre nem sok időt szánt inkább edzet, hogy formában tartsa magát ha éppen nem a hajó javításán vagy a pulton dolgozott alvásra is csak pár órát szánt.
Mikor megkapta az üzenetet, hogy gyülekezzenek az első eligazításra szinte megkönnyebbült mert már nagyon szeretett volna szabad levegőt szívni és várta, hogy végre valahára megérkezzenek.

Lassan komotosan sétált az eligazitóba aminek meg is lett az eredménye hiszen nem az elsők között érkezett meg, társai már rég helyet foglaltak és vártak a megérkezését. Sitra körülnézet a teremben és látta, hogy még nem mindenki érkezett meg mint elsőre gondolta. Még hiányzott az egyik társuk Axel. Miután pedig mindenki befutott Elias mondott egy kis beszédet, hogy fokozza a hangulatot majd elkezdődött a valódi téma amiért összegyűltek.

Edited by:Sitra - Péntek, 2014-02-14, 3:59 PM
Axel Date: Szombat, 2014-02-22, 2:59 PM | Message # 6
Eternity - Pílóta
Axel Snow
Reproofs:
Not Available
Az elmúlt időben többnyire azzal foglalkoztam , hogy jó kapcsolatot építettem ki a konzolommal és a többiekkel, több kevesebb sikerrel, de legalább a konzolt már tudom használni azt hiszem, bár a károk miatt nehezen sikerült ezt a tudást gyakorlatban is kipróbálni. Én nem sétáltam körbe a hajót mint a többiek de szerintem nem veszettem semmit, csak éppen halálra untam magam miközben semmit sem csináltam. A szobám kényelmes, az étel....hát legalább van mit enni amíg nem működnek a replikátorok.

Eilas az eligazítóba hívott mindenkit, remélem nem egy fekete lyuk felé tartunk, vagy egy ellenséges armada irányába Csak érkezzünk már meg végre! Nem tetszik nekem ez a cammogás.
Utolsónak érkeztem -Szép napot!- mondtam, már mindenki helyet foglalt már és rám vártak mikor beléptem láttam azokat a "na végre" pillantásokat aztán csak leültem  és rákönyököltem az asztalra. 
Meghallottam a kulcsszót, hogy "megérkeztünk" az unalom egyből elszállt és elkezdtem izgulni és figyelni rendesen a főnökre.
Ted Date: Vasárnap, 2014-02-23, 6:24 PM | Message # 7
Spectre - Tac. Főtiszt /Mesélő
Edward Forrest
Reproofs:
Not Available
Miután mindenki helyet foglalt, és Eilas kis ízelítője után végül a gépnek adta át a szót, azt beszélni is kezdett.
-Kezdeti eredmények megerősítve: M-osztályú bolygó, élet fenntartására alkalmas, nitrogén-oxigén légkör - miközben a gép nyomta, a képernyőkön megjelentek a releváns adatok, most például a 69% nitrogén 25% oxigén, és 6% egyéb gázok jelentek meg. De itt nem állt meg a dolog, a kép gyorsan változott, és különböző fémeket, valamint azon összetevőit kezdte mutatni.
-A bolygó erőforrásai kompatibilisek a hajó ötvözeteinek anyagaival, egyéb anyagok pedig könnyen replikálhatók. A transzporterek teljes kihasználása mellett az kellő anyagok fedélzetre szállítása, további tartalékokkal együtt egy hét, egy napot vesz igénybe. Legénységi beavatkozással ez idő hat napra csökkenthető, amennyiben a legénység komppal segíti a transzporter-rendszert, illetve akár négy napra is, amennyiben maga a hajó leszáll a bolygó felszínére. - mondja gép, közben a képek váltakoznak, és egy, az emberre kísértetiesen hasonlító kép jelenik meg.
-A bolygón humanoid életformák találhatók, civilizált élet nyomait mutatva. Technológia fejlettségi szint a földi iparosodáskorival mutat hasonlóságot, gőzgépek, fémötvözetekből készített tengerjárók jelenléte megerősített, kulturális fejlettségi szint azonban a földi késő középkori szinthez közelíthető, városokban iparosodás nem figyelhető meg, a társadalom feudális berendezkedésű. A bolygó civilizált területeinek jelentős részén jelenleg háború zajlik, oka és célja ismeretlen. Figyelem! Bolygón erős, de humanoid szervezetre káros hatást nem gyakorló, magas koncentrációja pszionikus energia észlelhető. A bolygón élő létformák egy része jelenlegi információk birtokában valószínűsíthetően alkalmazkodva ehhez, pszionikus energiák kibocsátásával különleges képességek birtokába jutott, melyet bolygó lakói idomításnak hívnak, és képesek vele befolyásolni környezetük négy alapelemének valamelyikét. Ezen okok miatt kapcsolatfelvétel és érintkezés a lenti létformákkal nem javasolt. - miközben a gép csak beszél és beszél, a képi anyag is változik. Az bolygó lakóiról először a technológia szintet bemutatván a hajókról jönnek képek, majd utána különböző városok tűnnek fel. Aztán egy-két a szenzorok állapota miatt elég rossz minőségű kép következett az említett háborúról, majd ez átváltozott egy diagrammá, amely a pszionikus energia kiemelkedő szintjét mutatta. Ezután meglehetősen szürreális, és még a képeknél is rosszabb minőségű felvételek következtek: férfiak és nők, akik koncentrálás, valamint a földi harcművészeteknél jelen lévőkhöz hasonló mozdulatokkal tűzet teremtenek, földet és vizet mozgatnak. Ezután a képek különböző növényekre váltanak.
-A bolygó flórája nagy hasonlóságot mutat a Föld flórájával, faunája - itt a kép néhány állatra vált, amelyek fura módon olyanok, mintha két különböző fajú állat leszármazottjai lennének - szintén hasonló a Földéhez, azonban úgy tűnik, mintha a fajok több, a Földön megtalálható faj keverékei lennének. Hipotézis felállításához jelenleg túl kevés az adat. Jelentés, vége - fejezi be nagy sokára a computer. A legénység emberi tagjai kicsit meg is vannak lepődve, a bolygó már-már ijesztő hasonlóságot mutat a Földhöz, és mégis nagyon más is. Persze a többieknek is furcsa ez a nagy hasonlóság, pár másodpercig senki sem szól semmit.

Figyelem emberek, formabontás következik, amolyan free roam féle. Ez ennyit tesz, hogy a következő pár körben nem kaptok mesélőit, hanem kicsit magatoknak alakítjátok a dolgokat. Beszélgethettek egymással, kérdezhettek a másiktól, kidolgozhattok stratégiákat, felhasználhatjátok a korábbi mesélőiket, saját előtörténeteiket, vagy akár másokét is (persze az ésszerűség határain belül, hiszen csak nemrég találkoztatok), kérhettek további jelentést a géptől (ebben az esetben eltérő színnel, az aktuális író válasza alá fog kerülni a gép válasza, amennyiben az mesélői beavatkozást igényel), szóval (persze továbbra is az ésszerűség határain belül) szabad kezet kaptok. Annyit kérnék továbbá, hogy a sorrendet tartsátok be! Ennek a különlegességnek az időtartama nem meghatározott, attól függően mennyire érdekel titeket/megy jól, két körtől akár öt-hat körig is mehet.
Sorrend: Eilas, Dárius, Jennifer, Sitra, Axel, Sitra
Eilas Date: Kedd, 2014-02-25, 10:14 PM | Message # 8
Eternity - Kapitány
Eilas Nasel
Reproofs:
Not Available
Végre mindenki megjött, kezdődhetett is a buli.
Gondoltam, hogy a gép sok adatot fog közölni, de hogy annyit beszél...sose gondoltam volna. Az egészből kábé annyit jegyeztem meg és fogtam fel, hogy valami kevert fejlettségű bolygó, ahol tüzet, vizet, levegőt és ??földet?? tudnak mozgatni a kéz csapkodásaikkal... Vannak tengeralattjáróik és hajóik.. Továbbá mutáns állatok szaladgálnak össze-vissza mindenhol...

-Hová a jó kvancba csöppentünk??? -kérdeztem a végén a többiek felé fordulva.
-Hát skacok, én amondó vagyok, hogy tegyük le ezt a kócerájt a fődre és pakoljuk be a cuccost... Elég csodabogarat láttam már és fogok ez után is, nem kell, hogy itt még az arcom is megmossák miután besároznak és meleg levegővel meg is szárítsák...
-Van valakinek ellenvetése? De szívesen fogadok egyéb ötleteket is. Ráérni ráérünk, de nem sok kedvem van egy hetet itt rostokolni... -adtam elő a monlógomat a többieknek.
-Apropó... Komputer! Mükszik az álca? -tettem fel a kérdést, várván a választ, ami beletellhet néhány percbe ezen sok adat után.

-Az álcázó rendszer jelenleg 48%-os hatásfokon üzemel. Fejlett szenzorok kimutathatják a hajó jelenlétét a hő és egyéb energiakibocsátásból, optikai észlelés valószínűsége kicsi - válaszolja a gép, gyorsabban, mint Eilas számított rá.

Edited by:Eilas - Kedd, 2014-02-25, 10:14 PM
Dárius Date: Szerda, 2014-02-26, 5:48 PM | Message # 9
Eternity - Első-tiszt
Scea Dárius
Reproofs:
Not Available
Miután Eilas nem válaszolt ezért úgy értelmeztem hogy igen, ez a kompjúter sajnos sokat beszél.. sajnos.
- Nem szeretem ha lyukat beszélnek a hasamban. - Motyogtam rosszallóan, karba tett kezekkel, katonásan kihúzva magamat.
Hallgattam miről beszélnek, arról hol vagyunk, ezen a bolygón miket tudnak a lények, milyen fejletlenek, és egyes értelemben milyen túlfejlettek.
- Mi a fene..? - Jegyeztem meg elég fapofával azt hogy tüzet, vizet meg egyebeket tudnak mozgatni kéz suhogással. Egy halovány mosoly jelent meg az arcomon ezek után, amit bizony nem sokan láthattak.
Mert kételkedtem az adatok valódiságában nagyon is.
- Mivan ha túloz a gép? - Kérdeztem. - Elég ellenszenves a hangja, lehet csak túloz. - Mondtam meg egyátalán nem rejtegetve a véleményemet, mivel én nem nagyon láttam a kompjúter ábráit, vetítéseit.
Azt érzékeltem hogy Eilas-nak nem tetszik a hely. Nekem sem tetszett.
- Ha ez valóban igaz viszont akkor szerintem se időzzünk itt el sokáig. Nincs kedvem kergetőzni fejletlen lények ellen, meg ilyenek.. - Soha nem voltam az a felderítő fajta, nem csoda hogy nem érdekeltek a népek errefele.
- Kompjúter. Indokold meg hogyan lehetséges az hogy ilyen lények fejlődtek ki ezen a bolygón, illetve mesélj nekem bővebben a biológiájukról. .. Érdekel... - Szóltam kissé flegmán, meg hitetlenkedve is.
Számítottam egyszerre arra hogy hosszú hosszú és monoton választ kapok a géptől; vagy elmondja majd ugyan azt amit eddig.
Az bizonyítaná hogy nem tud sokkal többet mint én.. mert az én fajomnak is volt empatikus képessége, node hogy a földet meg ilyeneket irányítson valaki? ...

-A jelenlegi adatok alapján, a bolygó középpontjából kiinduló erőteljes pszionikus energiának rövid távon ugyan nincsek hatása a humanoid fajokra, de hosszútávon genetikai mutációk léptek a faj bizonyos egyedeiben. Legvalószínűbb hipotézis szerint ezek a mutálódott egyedek képességet nyertek a vízbe, földbe és levegőbe beivódott pszionikus energiák felett, így amikor az őket is ért pszionikus energiákat felhasználva befolyásolják a más anyagokba bekerültet, azt a látszatot keltik, mintha magát az anyagot irányítanák. A tűz irányításának képességére is magyarázatot ad ez a feltevés, azonban nem magyarázza meg a teremtésének képességét. Jelenlegi adatok alapján hipotézis nem állítható fel ezt illetően, ellenben lehetséges, hogy a pszionikus képességeiket kihasználva, az anyag atomi és szubatomi szerkezetében képesek az atomok és részecskék mozgását befolyásolni, ezzel pedig azt a látszatot kelteni, hogy tüzet hoznak létre. A fent vázoltakat a U.S.S. Voyager által a delta kvadránsban felvett Kes nevű ocampa története alátámaszthatja. A bolygó fajának biológiája hasonlatos a többi humanoid fajéhoz, az emberi biológiával pedig szinte teljesen azonos, kivéve a pszionikus energiáknak hosszútávon kitett egyedek mutálódott sejtjeit. További információért kérdezze a hajó orvosi főtisztjét, vagy a hajó Orvosi Segédhologramját. - mondja a computer, igazolva Dáriust a hosszú és terjengős magyarázatot illetően.

"Anomalies bug me."
Jennifer Date: Péntek, 2014-02-28, 8:49 PM | Message # 10
Eternity - Technikus
Jennifer McGillion
Reproofs:
Not Available
Eilas beszéde után a gép kezdett rá egy olyan hosszú monológra, hogy azt hittem ott alszok el, mesedélutánt fog tartani, sose lesz vége. Annyit sikerült kisilabizálni, hogy M osztályú bolygó, lakott bolygó, iparosodás korában jár, úgy nagyjából a földi középkori fejlettséghez hasonlítható, valami pszionikus energiáról is volt szó, aminek segítségével befolyásolni tudják a 4 alapelemet.Közbe képek is jelentek meg róluk.
Aztán csönd lett. Ekkor felnézek az eddigi asztalbámulásból, és hozzám hasonló meglepett és fura arcokat láttam.
Eilas meg is előzőtt a kérdésével, amit felakartam tenni, hogy "Hová a jó kvancba csöppentünk??? -"
Így felvetette, hogy szerezzük meg ami kell, és tűnjünk innen.
Dáriussal együtt én is rábólintottam.
Megvártam még a többiek felteszik a computernek a kérdéseiket, majd én is feltettem a sajátom:
'Computer, tudsz jobb képeket mutatni erről az idomításról? Ezen kívül van esetleg információ hogy tanulják meg elsajátítani az elemeket, hogy tanul meg pl. valaki vizet idomítani ?'

Sajnálom, a szenzorok jelenlegi állapotában ez a legjobb elérhető felbontás. Kevés adat. A rendelkezésre álló információk szerint ezeknek a képességeknek elsajátításához a már említett mutálódott géneken kívül kiterjedt tréning szükséges, amely akár évekbe is telhet. Fontos elemnek tűnik továbbá, a földi harcművészeti mozdulatokhoz hasonlítható, mozdulatsorok. Nincs elég információ hipotézis felállításához - fejezi be a computer. Úgy látszik a computernek még nem volt elég ideje mindent megfigyelni.

Eternity in an hour
Axel Date: Szombat, 2014-03-08, 0:03 AM | Message # 11
Eternity - Pílóta
Axel Snow
Reproofs:
Not Available
Huh....mikor a gép azt mondta, hogy még csak az ipari forradalomnak megfelelő korban vannak azt gondoltam, hogy lemegyünk fenékbe rúgjuk akit kell és meg is pattanunk de ezzel a psziho-gerjesztés izé idomítással nagyon ráfázhatunk. Igen álca meg phaser de ha egyszer a földet mozgatják a lábam alatt én inkább csak repülnék, de ácsi akkor azt sem lehet, remek.....
Majdnem utolsóként én is megszólaltam és kifejtettem a véleményem a többieknek
-Én azt mondom, hogy nem kéne leszállni. Ránk talál egy gyanútlan szempár és gyenge pillanatunkban még megtámad egy ezred ilyen psychomajom. Bár lehet ezt a háború dolgot ki tudnánk használni a káosz közepén senki sem figyelne fel ránk ha beolvadunk, meg ha álcázzuk a hajót. Vigyáznunk kéne magunkra most, ezt gondolom.
A jó pilóta előbb végiggondolja az esélyeit, ellenőrzi munícióját, üzemanyagát, és ha van elég pocsékolható akkor ront neki az ellenfélnek, lehetőleg váratlanul a nap irányából amikor nem látnak a kisebb madarak.
-Különben is mennyire elterjedt ez a háború a bolygón? Áll valaki fölényben?-kérdeztem a computertől

A háború a civilizált terültek nagy részén folyik, ami bolygó több kétharmadát jelenti, az északi sarkkörtől egészen a déliig. A katonai akciók azonban nem mindenhol folyamatosak. A háborúban jelenleg a helyiek által "Tűz népének" nevezett frakció áll nyerésre.
Sitra Date: Szombat, 2014-03-15, 12:26 PM | Message # 12
Eternity - Biztonsági
Sitra Gysk
Reproofs:
Not Available
Nagyon sokat beszélt hozzájuk a gép de Sitra mind végig figyelmesen hallgatta végig, érdekesen hangzott a bolygó leírása annak ellenére, hogy a technikai fejlettségük elavult hiszen még csak az iparosodás korába sorolható. És igen furcsának találta, hogy pszichotikus képességekkel képesek irányítani a négy alap elemet. Hiszen elég furcsa volt ez a párosítás és az is, hogy kialakulhatott az ilyen képesség egy ilyen bolygón.
Ahogy a többiek egyre többet kérdezgették a gépet sorra válaszolt nekik a komputer. És közbe megtudhatták, hogy mi a helyzet a bolygón, hogyan alakulhatott ki ez a képesség feltehetőleg de sajnos komolyabb képeket nem tudott nekik mutatni a gép a bolygóról.
Sitra közben egyre jobban ráncolta össze a homlokát mivel neki sem tetszett a hely mint ahogy a többieken is látszott, hogy ők sem díjazzák annyira ezt a helyet. - Amondó vagyok, hogy menyünk le gyorsan szedjünk össze mindent ami kell és aztán gyorsan és elegánsan távozzunk a bolygóról. Mert szerintem meg kellene próbálnunk a leghamarabb helyre hozni mindent és tovább menni. - Majd elgondolkozva csöndben ült egy darabig várva a folytatást és, hogy akkor végül is melyik megoldást fogják végül választani mivel neki nem akadt kérdése a géphez.
Eilas Date: Vasárnap, 2014-03-30, 1:16 PM | Message # 13
Eternity - Kapitány
Eilas Nasel
Reproofs:
Not Available
Mindenkit és a gépet is úgy ahogy végig hallgatva, tiszta volt, hogy a leszállás mellett döntöttünk. Axel kivételével, mindenki mellette volt. Pilótaként érthető, hogy félti a hajót, de talán eltudunk bánni velük, ha valami van.
-Nem lesz itt semmi gond! Leszállunk, berakodunk, lövöldözünk egy pár figyelmeztetést ha kell senkit sem bántva, s elhúzzuk a belünket... -mondtam csak úgy spontán felszólalásból.
-Akkor tehát... Ha mindenki benne van, kezdjük meg az előkészületeket! -mondtam, de eszembe jutott, hogy lehet még valakinek kérdése.

-Ha van még bármi kérdés, kétely.... most tegye fel az illető! Ne akkor, mikor már az atmoszféra alsó rétegét karcoljuk... -tettem hozzá, majd tollammal az asztalt kopogtatva vártam a reakciókat.
Dárius Date: Vasárnap, 2014-04-06, 7:22 PM | Message # 14
Eternity - Első-tiszt
Scea Dárius
Reproofs:
Not Available
- Tűz népe, föld népe.. nem mindegy? - Morogtam félhangosan Eilas kérdése után. Már eléggé mocorogtam, nem kimondott erősségem volt az egyhelyben ücsörgés.
Hagytam egy pillanatnyi hatás szünetet, hogy ne én szólaljak már meg megint elsőnek, a kérdéssel kapcsolatban. Csak épp senki nem akart megszólalni. Ezért karba tettem a kezeimet, és Eilasra pillantottam, kivételesen talán a szemeibe nézve.
- Nekem van egyetlen egy nagy kérdésem: mikor indulunk ? - Kérdeztem fészkelődve a székemben. - Hagy legyek őszinte, szerintem már mindegyikünk túl lenne a tüzes-térformálókon. - Vontam meg a vállam miközben reméltem az idegesítően sokat beszélő kompjúter nem fog majd megint megszólalni, vagy hogy nem tesz fel neki senki semmilyen kérdést.

"Anomalies bug me."
Jennifer Date: Szerda, 2014-04-09, 9:01 AM | Message # 15
Eternity - Technikus
Jennifer McGillion
Reproofs:
Not Available
Eilas megkérdezte van-e bárkinek kérdése, nekem nem volt így vártam türelmesen, hogy akinek van kérdése feltegye. Karba tettem a kezemet és hátra dőltem a kényelmes székben.
Megvártam amíg mindenki elmondja a mondandóját, de már inkább lettem volna úton, pedig tudtam veszélyes lehet a küldetés, de a sok hajón töltött óra után már jó lesz a változatosság.

Eternity in an hour
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés:

ComingSoon