John | Date: Szerda, 2013-11-06, 7:45 PM | Message # 31 |
Egyetlen dologra volt jó a Dominium elleni háború... hogy megtanuljam soha nem lehet megbízni bennük. Amint a Jem`hadar hajók lőtávolba értek azonnal tüzet nyitottak ránk. - Ezek nem értenek a szép szóból... kár lenne a számat koptatni. Standard béta elkerülőmanőver! Phaserek viszonozzák a tüzet, cél a fegyver rendszerük! -adtam ki a parancsokat Úgy tűnt a Lodestar remekül állja még sérülten is a támadásokat de nem sokkal később úgy tűnt mégsem. 2 ellenséges hajó szemből teljes tűzerőt zúdított a hídra mire a konzolok tüzijátékba kezdtek megsebesítve több embert, köztük Rico hadnagyot. Cross parancsnok szó nélkül átvette a helyét és tette amit kellett. A hajó állapota egyre romlott és a sérültekre való tekintettel úgy döntöttem ideje magasabb fokozatra kapcsolni. - Rendben Jem`hadarok... ti akartátok, quantum torpedók tűz! -hangzott a parancs ezt követően egy sorozat torpedó találta el az ellenséges hajókat. Az egyik fegyver és védelmi rendszere megbénult a másik (amelyiknek kevesebb jutott a mókából kisebb sérülésekkel futásnak eredt. A megbénított hajó hirtelen torpedónak képzelve magát megindult felénk, épp kiadtam volna a kitérő manőver parancsot de Kirk hadnagy gyorsabb volt és már elkezdte a manővert. A hajó épphogy elsiklott mellettünk és felrobbant a Lodestar mögött enyhébb kárt téve a pajzsban. - Szép manőver volt hadnagy. -szóltam dícsérően miközben megnyugodva dőltem hátra a székemben A Wyominggal együtt tovább indultunk a bolygó felé, de amint transzporter távba értünk adás érkezett a bolygóról amit a képernyőre tetettem. Az adást egy Vorta intézte felénk és valami egy tagú unióról és a Dominiumból kivállt lázadókról magyarázott majd végül a bolygóra invitált transzport koordinátákat küldve. Ekkor véget ért az adás, a Wyoming bölcs vulkánia rögtöna logikára hivatkozva az ajánlat elfogadását javasolta, kelletlenül bólintottam egyet majd kódoltá tettem a két hajó közti csatornát. - Remélem nem csak nekem bűzlik az egész kapitány. Amint lesugárzunk egy méretes egérfogóban landolunk, javaslom készítsenek fel egy biztonsági csapatot akik le tudnak sugározni ha baj van, mi is így teszünk. És kapitány, lennt hagyja, hogy én beszéljek! -mondtam a vulkáni nőnek, mondandóm végén utalva a csillagflotta azon szabályzatára ami kimondja hogy két kapitány közül az erősebb hajóval rendelkező vezeti a közös műveleteket, főleg, hogy lennt a vulkáni igaz mondással nem sokra megyünk. Miután szétkapcsoltam a csatornát a tisztekhez fordultam. - A főtisztek készüljenek össze, az itt maradók pedig javítsák ki a pajzsot ahogy tudják! Szükségünk lesz rá valami azt súgja... -adtam ki a végső parancsokat majd az irodámba rohantam egy phaser pisztolyért és egy tricorderért és atranszporter felé vettem az irányt. I'm a deserter, the lone eagle in the storm |
|