• Revolution Az új név és design ami meghozza tán a várva várt eredményt.
  • A BH és Lodestar megszűnésével, megérkezett az új hajó... Az ASF Spectre
  • Új ambíciókkal folytatja tovább a Star Trek Revolution! Reméljük a legjobbakat ezutánra is!
Új üzenetek Tagok Forum szabályoks Keresés
Archívum - csak olvasásra
Híd
Seamus Date: Péntek, 2013-12-06, 10:51 PM | Message # 16
Bentus - Kapitány
Seamus T. Haliburton
Reproofs:
Not Available
Awards: 0
A kapitány röviden lebeszélte a dolgokat a karbantartókkal és a gépházzal. Nem volt túl rózsás a helyzet tekintve, hogy a bal gondolánknak annyi.. Ha teret is tudunk váltani, annak hatalmas a kockázata, s ha sikerül, akkor is csak fele sebességre leszünk képesek.. Transztér még menne, de az szintén kockázatos, mivel ha nincsenek előszámítások, akkor könnyen egy bolygóban találhatjuk magunkat, mint egy óriási kerti törpe.

Láttam a kapitányon, hogy nehéz döntést kell meghoznia. Lépjünk le, vagy ne... Ám ekkor jött az újabb jelentés, hogy egy ellenséges flotta tart felénk.. E kicsit megsürgette a dolgokat...
-Szerintem le kéne lépnünk.. Se álcánk, se hajtóművünk.. Fegyvereink még nagyjából vannak, de álló célpontként nem sokra megyünk vele... -mondtam ki a véleményem.
Lauren Date: Péntek, 2013-12-13, 9:34 PM | Message # 17
Spectre - Első-tiszt/Mesélő/STR Vezető
Reproofs:
Not Available
Awards: 1
Ahogy ezt Samantha és Seamus lebeszélte, a parancs egyértelmű volt Roger számára... Irány a legközelebbi szövetséges állomás, a DS9.

Ekkor lépett be Frank MacTyson hadnagy, aki a taktikai főtiszt szerepét töltötte be ezentúl, mivel az előző meghalt.

Remegve indult el a hajó. Recsegett, morgott ahogy a repedt, szakadt burkolat birkózott saját tömegével. Hangos volt, de valahogy senkit nem érdekelt a hangzavar.
A Bounty Hunter távolodni kezdett a holdtól, ahogy annak hátat fordított, s hosszú utazásnak néztek elébe, mivel legnagyobb sebességük maximum 5-ös lehetett, vagy még annyi sem.

Úgy tűnt, biztonságban vannak, mivel még így is gyorsabbak voltak mint az ellenséges flotta, s Samantha már azon gondolkodott, mit is fog enni, mikor barátaival megünnepli az első küldetésről való hazatérést. Jól mentek a dolgok a korábbi eseményekhez képest, ám ekkor beütött a ménkű... Az impulzus hajtómű egy durranással, s a bal gondola pylon égésével jelezte, hogy inkább pihenne.. Valószínűleg a hatalmas erőhatás gyengítette meg, mikor a légkörben hirtelen a talajirányból kitértek. Mivel a hajó már így is romokban volt, a vész stabilizátorok megállították a hajót.. Ez jó funkció, s hasznos, kivéve mikor az ember egy egész flotta üldözi.

A flotta a rövidtávú érzékelők ható-távján belülre került. Nem sok volt hátra, hogy lőtávolságba is érjenek... Pár perces feszültség és csönd telepedett a híd legénységére, majd a Fegyverek élesítése mellett döntött Samantha.. Inkább szembeszáll velük, akár a hajó árán is, minthogy harc nélkül feladja.

A flotta lőtávon belülre ért, majd tüzelni kezdett... Szinte rögtön a hidat találták el, ahol az kormányos pult szinte felrobbant, Roger-t a hátsó falhoz vágva... Samantha hirtelen megvizsgálta, orvosi reflexei miatt... Meghalt.

A hidat sárga fény terítette be.. Az előző, a gondolát tönkretevő torpedóhoz hasonló lövedék közeledett a hajó felé...
"Itt a vége!..." -gondolhatta mindenki ahogy egyre erősebb lett a fény, ám ekkor egy hatalmas, több kilométeres hajó száguldott el a Bounty Hunter és a torpedó között, felfogva azt...

Tett egy fordulót, majd egy energia nyalábbal kettévágta a hatalmas kardasziai hajót ami előzőleg zuhanásra késztette a Bounty Hunter-t...

Nem sok idő volt a köszönő hívásokra, s az idegen hajó a Bounty-t vette irányba. Úgy tűnt, mintha neki akarna menni, ám ekkor egy hangár kapu rajzolódott ki amint kinyílt az elején, s ide pont befért az egész hajó. Amint bent volt, a hangár lezáródott, s karok ragadták meg a hajót, amik irányba, orral előre fordították a Bounty-t..

Tíz perc csönd szállt az egész hajóra, majd a hangár kinyílt, s a DS9 jelent meg a kijelzőn. A karok elengedték a hajót, s az idegen hajó megállt, ezzel a BH-t hagyva kisodródni a hangárból. Egy vonósugár megragadt a hajót, majd megállította azt, hogy ne száguldjon bele az állomásba. Az idegen hajó megfordult, majd ahogy jött, el is tűnt...
Egyetlen dolog amit tudtak róla, a neve... "Bentus" volt olvasható rajta, ami a Scitera főbolygó neve...

Épp, hogy eltűnt, s vontatóhajók jöttek a Bounty-ért, s bevontatták a dokkba.

Samantha -> Frank -> Seamus -> Finish

Utolsó HSZ ide.
Samantha Date: Vasárnap, 2013-12-15, 2:38 PM | Message # 18
AIDA - Admirális
Samantha Belean
Reproofs:
Not Available
-'Rendben. Szerintem is az lenne a legjobb megoldás,ha visszavonulnánk.'-mondtam az első tisztnek.
-'Hadnagy, irány a legközelebbi bázis, a legnagyobb sebességgel amit csak ki tud hozni a sérült hajóból.'-fordultam a kormányoshoz.

Körülbelül fél perc múlva megérkezett a hídra az új biztonsági főtiszt is, és elfoglalta a helyét.
Majd egy kicsit döcögősen, de elindult a hajó is a megadott irányba. Tudtam, hogy ha nem jön semmi közbe akkor az üldözőket is letudjuk hagyni, hisz még sérülten is gyorsabbak vagyunk náluk.
Kezdtem éhes is lenni közbe, így már azon kezdtem el gondolkodni, hogy ha hazaérünk eszek valami finom ebédet, meg csapunk egy bulit, hogy a hajó is átesett a tűzkeresztségen, túl van az első küldetésén.
Kajára gondolva először egy nagy tányér rántott hús jutott eszembe sült krumplival, és savanyú káposztával. Desszertnek pedig egy nagy adag fagylalt sok tejszínhabbal.

De tovább nem jutottam, mert ekkor az egész hajó megrázkódott.
-'Jelentést'-mondtam.
Kiderült, hogy az impulzus hajtóműnek annyi. És ha még ez nem lenne elég a biztonsági mechanizmus megállította a hajót is. Ezzel nem is lenne gond, ha nem egy halom hajó lenne a seggünkbe.
-'Akkor hadnagy vörös riadó, fegyvereket élesíteni és pajzsokat fel.'-fordultam az új biztonsági tisztünk felé.

Nem sokat kellett várni, és már meg is jöttek az üldözök.
Rögtön tüzet is nyitottak. Első a hidat célozta meg.
Ami célba is talált, pont a kormányosi pultnál, így a hadnagy kirepült a székéből, és a hátsó falnak vágódott.
Automatikusan felpattantam a székemből, és elindultam segíteni rajta. De sajnos már nem tudtam mit tenni, mert az ütközés következtében eltört a nyaka, és meghalt. Lecsuktam a szemét, és visszaültem a helyemre.

Ekkor egy újabb lövedék tartott a hajó felé. Tudtam, hogy már nem sokáig fog kitartani a hajó.
Becsuktam a szeme és vártam a becsapódást, de az csak nem jött.
Kinyitva a szeme láttam, hogy egy nagy monstrum haladt el előttünk, és felfogta a lövedéket.
Még fel se fogtam mi törtnét, mikor az eddig minket támadó hajónak annyi lett.
-'Üdvözlő csatornát annak a hajónak.'-épp mondtam volna, mikor felénk fordult a hajó. Azt hittem nekünk jön, de ekkor egy hangár nyílt előttünk, és már bent is voltunk a hajóban.

Olyan 10 perc telt el, mikor kinyílt újra a hangár, és mikor a másik hajón kívülre kerültünk kiderült, hogy mi ott vagyunk ahova épp indultunk.
-'Üdvözlő csatornát annak a hajónak.'-mondtam, de mire bármit tehettünk volna addigra a hajó amilyen gyorsan érkezett olyan gyorsan el is tűnt.
Majd vontató hajók segítségével nemsokára már a dokkba voltunk.

"Live life how you want & not how the others want you to!"

"Győzni fog, ki tudja mikor küzdjön, s mikor ne küzdjön."

Edited by:Samantha - Vasárnap, 2013-12-15, 2:44 PM
Frankie Date: Kedd, 2013-12-24, 4:52 PM | Message # 19
Retired
Frank Mactyson
Reproofs:
Not Available
Beléptem a hídra és odaléptem a pultomhoz kis ideig jól tartottuk magunkat de sajnos nem tartott túl sokáig az utasításra rá kapcsoltam a pajzs maradék integritását.

Üldözőink be értek minket persze egy álló hajót könnyedén utol tudnak érni.
Görbületből kilépve azonnal támadtak és a kormányos előtt lévő maradék dolgokat beszakítva kormányost hátra taszítva és így a falhoz vágva ezzel azonnal megölve őt.
Pislogni nem tudva jött az újabb támadás ami már mindanyiunkat a halálba taszított volna de mielőtt be ért volna a támadás és mi közénk sodródott egy hatalmas nagy hajó mely szét lőtte üldözőinket majd felénk fordulva aszt hittem hogy mégis csak végünk de mégse mert előttünk farolva egyet nyílt egy szilip és az bemanőverezve minket el vitt oda ahova menni akartunk
AdamCross Date: Hétfő, 2014-01-20, 10:35 AM | Message # 20
Reproofs:
Not Available
Technikai gondok miatt tőlem jön a mesélői, de a Mesélőnk írta. Én csak bemásolom.

Egy nap múlva, ahogy a hajó elkészült, a főtiszti kar meg is jelent a Bounty Hunter hídján. Mind izgatottak voltak, s talán is kicsit még bennük volt az előző küldetésből visszamaradt feszültség ami a hídra-lépéskor előjött.
Ez alól csak Raisu volt kivétel. Ő feszülten várta, hogy végre a hajóra léphessen. Amint belépett a hajó, kissé hosszúkás kör alakú helyiségébe, meglepődve figyelte, mekkora is az. Minden eddigi hajóénál nagyobb, mint amit eddig látott. 
Raisu-nak ugyan nem a hídon van a szolgálati helye, de mivel nincs semmi tenni valója, így a hídon figyelte, s várta az indulást.

Alan szintén a hídra ment először, mert egy kérelmet akart leadni, Dr. Raakel psychológiai profilozására. Erre igazából mindenkinél, aki Artemis (AIDA) hajón szolgál szükség lenne, de eddig még nem volt alkalma ezt megcsinálni.

Frank ahogy a hídra lépett, rögtön a kapitány székéhez lépett, hogy szolgálatra jelentkezzen. Pont előző nap kapta meg hivatalosan is a Taktikai Főtiszti kinevezést, amihez Belean Kapitány gratulált is, majd Frank az állomásához lépett. Gyakorolt már a hajó holografikus másolatán, de az igazit csak az előző küldetés végén, pár percig tudta csak kezelésbe venni.

Samantha már büszkén lépett a hídra, mint a hajó újdonsült kapitánya. Elégedetten simította végig a metálos burkolatot, majd egy pillanatra megemlékezett Zero kapitányról. Odament a székéhez, s Frank-nek gratulált, s tudomásul vette a szolgálatra jelentkezését.

Sorrend: Samantha->Alan->Raisu->Seamus->Frank->Mesélő
Samantha Date: Hétfő, 2014-01-20, 1:44 PM | Message # 21
AIDA - Admirális
Samantha Belean
Reproofs:
Not Available
Miután a Deep Space Nine-on elvállaltam a küldetést, elnézést kértem a többiektől és feljöttem a hajóra, hogy a cuccaimat felhozzam a bázisról. Ezzel gyorsan megvoltam, így a nap hátralévő részét olvasással töltöttem, illetve játszottam a macskámmal. Majd este lezuhanyoztam, megetettem a macskát, és lefeküdtem aludni.
Másnap korán felébredtem, átöltöztem és elindultam a hídra.
A hídra belépve lassan körülnéztem, és mivel még elég kora reggel volt láttam hogy az elsők közt léptem be a hídra, még csak pár altiszt volt ott.
-'Szép napot mindenkinek!'-köszöntem, miközben az egyenruhámat és a jelvényt megigazítottam.
Kapitány vagyok hivatalosan is, jó érzés volt, de közbe tudtam, hogy nagy felelősség is hárul rám ezzel.
Végigsétáltam a hídon, végigsimítottam a kezem az egyik burkolaton is, és közbe eszembe jutott a hajó volt kapitánya is, vele együtt az emlékek is felidéződtek, hogy minken mentünk keresztül az első küldetésen, hogy lett belőlem ideiglenes kapitány, és hasonló emlékek. Majd valaki hátulról megszólított. Hátrafordulva Cromwell hadnaggyal találtam szembe magam. Aki gyorsan a kezembe nyomott egy padet es elsietett.

Ezek után a székem felé indultam, és mikor odaértem leültem. Ekkor láttam, hogy a taktikai főtiszt is megérkezett közbe a hídra.
Oda is jött hozzám, és szolgálatra jelentkezett.
-'Jó napot hadnagy, gratulálok az új pozíciójához, és üdv a fedélzeten.'-válaszoltam neki.
Ezután a székembe ülve várakoztam, de aztán gondoltam, hogy még megjön a maradék ember is a hajóra, addig megírom a hajónaplóba a bejegyezést. Ezért bementem az irodámba.

-'Computer nyiss egy bejegyzést a kapitányi naplóba.'-mondtam, majd megkezdtem a felvételt:
Hajónapló
Csillagidő 62055.1
Kapitány Naplója

Az egyik felderítőraj talált egy igen érdekes objektumot a féregjárattól kábé 10 fényévre. És azt a feladatot kaptuk, hogy vizsgáljuk ki.

Hajónapló vége

Lekapcsoltam a naplót, majd replikáltam egy teát magamnak, leültem és elolvastam amit átadott nekem a hadnagy, ami csak a kérelmet tartalmazta a pszichológia vizsgálathoz, Dr. Raakel Haarla zászlóséhoz. Utána visszaindultam a hídra.
Addigra minden főtiszt meg is érkezett.
-'Teljes jelentést kérek.'-mondtam mikor már a híd közepén voltam, ahol mindenki rendesen hallhat.
Majd a hadnagyhoz léptem és megadtam az engedélyt a vizsgálathoz.

Csak annyi, hogy egy ha kimész a hídról az irodába, azt is külön kell rakni, külön topicba. (ezt még nem mondtam, szóval most nem gond :-p)

Edited by:Samantha - Kedd, 2014-01-21, 4:41 PM
AlanCromwell Date: Hétfő, 2014-01-20, 9:58 PM | Message # 22
Spectre - Psychológus
Alan Cromwell
Reproofs:
Not Available
Awards: 2
Új küldetés. Új barátságtalan, zord küldetés. De jó lesz! - Gondoltam magamban aznap reggel. Egy kicsit feszült voltam.. de csak épp annyira hogy fájjon a gyomrom. Nem baj, úgy sem akarok meghízni ma sem eszünk.. - Folytattam a gondolkodást, miközben megigazítottam magamon a nyakkendőm, meg ezt-azt. Minek az egyenruha? Nem kell! 
Amíg nem szól a kapitány addig frankó. 
Elindultam a híd felé, a kezemben a kérelemmel. Nevetséges.. régebben.. csak annyit kellett hogy ha valaki jött az ment is a pszichológiai profilozásra. Most?? Jön egy új és nekem kell könyörögni. Mind egy nekem nyóc, végül is betegek nélkül is elvagyok. 
Látszik.. másik univerzum volt, másik idő másik élet.. Nagy lépetekkel mentem a hídra, és miközben folyamatosan gondolkoztam ( Hol azon hogy hogyan lehetnék még jobban morcos, hol azon hogy milyen jó könyvet olvastam tegnap) már fel is értem. 
Mindenki a helyén volt, túlságosan nagy volt a béke. Hiányzott valami.. valami nagy borzadáj, egy robbanás meg ilyenek.. 
Karba tettem a kezem, majd odamásztam a kapitányhoz aki a falat taperálta. 
"Jaj de jó, csak nehogy Kirk- szindrómás legyen még a végül." - Sóhajtoztam magamba.
- Tessék fogja. - Adtam oda a kezébe az "ajándékom", a kérelmemet. - Most megyek, beszélek a doktorral még mielőtt elutasítaná. - Azzal megfordultam, és felfutottam energikusan Dr. Raakel-hez. 
- No, ha ráér meglátogathatna... öö.. tudja.. pszichológiai vizsgálat... kötelező... - magyaráztam.

Keep me away from the sickbay!
I'm a psychologist trust me.
Raisu Date: Péntek, 2014-01-24, 8:42 PM | Message # 23
Spectre - Főorvos
Jaksa Krisztina
Reproofs:
Not Available
Miután a kapitány elvállalta a küldetést és vége lett a találkozónak visszamentem a szállásomra, hogy eltöltsem valahogy az időt holnapig...leginkább olvastam, addig se a másnapon rágódtam...Majd este fele mindent összepakoltam, én pedig  korán lefeküdtem aludni...

Amikor reggel felkeltem felöltöztem és elindultam a Bounty Hunter felé. Feszülten vártam, hogy végre a hajó fedélzetére léphessek, már kezdett az agyamra menni ez a rengeteg várakozás...
A hajóra lépve híd felé vettem az irányt...igaz, hogy nekem nem ott van a szolgálati helyem, de a gyengélkedőn sincs semmi dolgom, szóval inkább a hídról figyelem az indulást...

Amikor beléptem a hídra első dolgom volt, hogy jól körbenéztem...egy hosszúkás kör alakú helységben találtam magam, ami egyszerűen hatalmas volt. Voltam már néhány hajó hídján, de ez mindegyiknél hatalmasabb volt...
Néhány perc nézelődés után vettem észre, hogy csodálkozástól tátva maradt a szám, így hát gyorsan becsuktam, és egy kicsit arrébb mentem, hogy senkinek se legyek útban...

Egyszer csak Cromwell hadnagy lépett oda hozzám és megemlítette, hogy egy kötelező pszichológiai vizsgálat vár rám. 
'Auu, pszichológia vizsgálat..'- motyogtam magamban, és zavartan elmosolyodtam...
'Hát, ha kötelező, akkor menni kell, nincs mese...Amikor megfelel az indulás után, állok a rendelkezésére.'- reagáltam most már értelmesen és közben mosolyogtam, mint aki bolond gombát evett reggelire...
Ha ez a vizsgálat kötelező akkor, már mindenki átesett rajta a hajón, és mindenki túl is élte, szóval nem lehet annyira szörnyű - nyugtattam magam..
Seamus Date: Kedd, 2014-01-28, 10:13 PM | Message # 24
Bentus - Kapitány
Seamus T. Haliburton
Reproofs:
Not Available
Amint véget ért a miniatűr eligazítás, csomagolni mentem, majd másnap reggel elindultam vissza, a Bounty Hunter-re.
Menet közben beugrottam még Quark-hoz egy jó whiskey-ért, majd az utam a dokkoló gyűrű irányába vettem.
A bárból kifelé menet, Quark-ot hátba vertem, amire a Daboo meccsét elvesztette.

A promenád nem volt még túlzottan zsúfolt; kiváló idő lenne a sétálgatásra. Átléptem a dokkoló gyűrű zsilipkapuját, majd a Bounty átjárójához ballagtam.

Amint a hajó hosszú folyosóin keresztül a hídra értem -közbe a cuccaim már lepakoltam- eszembe jutott Zero kapitány... Ő hozta át a hajót, s mostanra halott. Szinte a teljes főtiszti kar lecserélődött itteniekre, kivéve Alan-t... Szar dolog lehet.
Az ajtóba, a falnak dőlve álltam, karba tett kézzel, s figyeltem egy ideig a most már hivatalosan is Kapitánykodó Samantha-t... Úgy csinál, mintha először járna a hídon, bár érthető. Normál fényben teljesen máshogy néz ki a híd.

Dr. Haarla ahogy belépett, szinte úgy is fagyott le. Tudtommal Ő még hasonló hajót se látott... Nekem mondjuk ennyire nem volt nagy szám, gyerek koromban láttam hasonló, illetve fejlettebb hidakat otthon... Kissé hiányzik is az az idő... Még talán Lauren is, noha sose jöttünk ki egymással...

Ahogy figyeltem az ifjú hölgyet -noha hozzámképest így is tíz évvel idősebb- hirtelen arra lettem figyelmes, hogy Alan robog be, s ad át valamit a kapitánynak... Gondolom a psychológiai vizsgálatról, amit még mi sem csináltunk meg.... Nem is háborgatom ezt a tényt előtte...

Frank volt a következő aki a hídra lépett, s rögtön első dolgaként a kapitányhoz lépve, szolgálatra jelentkezett. Amint a helyére indúlt, bólintottam egyet felé, jelezve a gratulációm, a magam módján.

Amint mindenki megérkezett, a lapulásból előbújva a székemhez mentem, majd kizökkentettem a kapitányt a tennivalóiból.
-Indulásra készek vagyuk Kapitány! A DS9 is kész a zsilipek zárására!
Frankie Date: Péntek, 2014-01-31, 5:35 PM | Message # 25
Retired
Frank Mactyson
Reproofs:
Not Available
Be mentem a hídra nem sokkal a kapitány után mellé léptem és bemutatkoztam hogy ki vagyok meg a szokásos dolog köszönt és én is köszöntem aztán mentem a friss még gyárinak ható kis pultomhoz.

Sok sok gomb meg minden ketyere van rajta de tudom kezelni szóval nem volt gond semmivel.
Vártam a parancsokat feszülten mert azért kicsit ki hatott az utóbbi küldetés végkifejlete.
Bár sok szimulációt próbáltam már a Bounty hídjáról de a valóság sokkal élethűbb a gombok érintése hangjai és természetesen a friss levegő.

Ennyi várakozás után, nagyon kevés és felszínes. Tudsz ennél fényévekkel jobbat, szóval azt tessék produkálni.
Lauren Date: Hétfő, 2014-02-03, 9:42 PM | Message # 26
Spectre - Első-tiszt/Mesélő/STR Vezető
Reproofs:
Not Available
Awards: 1
Épp hogy mindenki elhelyezkedett, mikor Kira ezredes libbent be a turbólift ajtajából. Csak úgy mint előző nap, magából kissé kivetkőzötten.
-Itt is vagyok, ahogy azt mondtam! Mikor indulunk? -kérdezte nagy vidáman, amire Samantha nagyot nézve tudott csak válaszolni.
Mivel a hajó személyzete már elvégezte a beállításokat, így nem volt hátra más, csak a kidokkolás a frissen felújított hajóval.

Kira ezredes furcsa viselkedése nem csak a Kapitánynak szúrt szemet, de a két Doktor, a Parancsnok és még Frank is felfigyelt rá, de mivel részletesebben egyikük se ismerte, nem törődtek vele túlzottan, dolog volt.

Samantha az indulás előtt sorra helyzetjelentést kért az állomásokról. Először a kormányos, majd a kommunikációs tiszt, a gépház, Dr. Haarla személyében a gépház, Alan révén hogy Ő is doktor volt, Raisu után jelentette Ő is, hogy készen áll. A végére Frank maradt, aki bizonytalankodott egy kicsit, de végül is Ő is készenlétet jelentett.

Amint ezek megvoltak, Seamus-é volt az utolsó szó, s a hagyományok szerint -noha nem federációs hajó- az első-tiszté a hajó kihajóztatásának feladata és megtiszteltetése, úgy hogy ki is adta a parancsot, amit a kormányos nyugtázott is. Kék jelzés lépett érvénybe a hídon, ami a dokkolást és álcát is jelenti egyszerre.

Mindenki feszülten várta az indulást, nehogy lemaradjanak róla. Ezen aggódásuk azonban alaptalan volt, mert a Bounty Hunter nem éppen a moraj mentes bepöccintéséről volt nevezetes.
A hajó pár pillanatra beremegett, ahogy a két nagy gondola, hatalmas bussard collector-ai forgásnak indultak. Szinte érezni lehetett ahogy egyenként megindulnak.

A dokkoló karok leváltak, amit egy zöld fény messziről is jól látható kigyulladása jelzett. Ahogy ez megtörtént, a hajó tolató rakétái kezdtek neki a méretes test megmozdításának. Lassan, de biztosan indult meg a Bounty Hunter hátrafelé.
Amint elég távolra kerültek, a kék jelzés megszűnt, és a szokásos világítás vette át a helyét. A hajó elfordult, egyenest a féregjárat irányába, majd elindult feléje.
Mielőtt beléptek a féregjáratba, még egyszer bejelentkezett a DS9 forgalom irányítója:
-Jó szelet Bounty Hunter, és egyben térjenek vissza! DS9 kiszáll! -ezzel egy időben be is léptek a féregjáratba.

Sorrend: Samantha->Alan->Raisu->Seamus->Frank->Mesélő
Samantha Date: Szerda, 2014-02-05, 9:57 AM | Message # 27
AIDA - Admirális
Samantha Belean
Reproofs:
Not Available
Miután Cromwell hadnagynak megadtam az engedélyt, elindultam a székemhez, és ott leültem.
Megvártam míg mindenki elfoglalja a helyét.
Ám mielőtt bárki jelenthetett volna nekem a posztjáról megzavarta azt egy eseményt. Kinyílt a turbólift ajtaja, amiből Kira ezredes lépett ki. És mint aki be van szívva, olyan furán kezdett el viselkedni, a jó kedve, meg az a két mondat hozzá.
-'Öhhh, mindjárt indulhatunk, de épp még a helyzetjelentéseket kértem a posztoktól, mikor megérkezett.'-válaszoltam csodálkozás közbe a kérdésére.

Majd miután ezt elintéztük, a posztok is jelentést tesztek.
Minden rendbe volt, indulásra készen volt a hajó.
-'Rendben, akkor parancsnok át is adom a szót hogy elindítsa a hajót.'- mondtam Haliburton parancsnoknak, aki ki is adta az indulási parancsot.
Kék fény kezdett el tipikusan világítani ezután, jelezve a kidokkolás megkezdését. Majd a hajó is megindult.
Majd lassan, de biztosan kidokkoltunk.
Kiérve a féregjárat felé vettük az irányt, és hogy véget ért a dokkolási művelet a fények is alaphelyzet álltak.
Bejövő hívás érkezett közbe a DS9-ról, és jó szelet kívántak.
-'Köszönjük, Bounty Hunter kiszáll.'-válaszoltam.
Majd be is léptünk a féregjáratba.

Edited by:Samantha - Szerda, 2014-02-05, 9:59 AM
AlanCromwell Date: Hétfő, 2014-02-10, 11:12 PM | Message # 28
Spectre - Psychológus
Alan Cromwell
Reproofs:
Not Available
Awards: 2
Hát a doktor nő már nem fog engem kedvelni az is biztos. 
Legalább is az az arckifejezés.. lehet csak megint vissza kellene mennem a kabinomban, és újból értelmezni
az emberi lényeket. Bár én is az vagyok, mégis utálom őket.. nem tudom miért. - Gondoltam magamban.
De legalább a kapitány megadta az engedélyt, ez is valami.. nem fogok unatkozni és terelem a gondolataimat. 
Mikor erre- ezekre gondoltam Kira ezredes jött be.. elég fura volt.
Bár Bajori pszichológiát nem tanultam, azt azért észrevettem hogy nem viselkedik úgy ahogy kellene. 
A katonák merevek, van mindig valami az arcukkal ami nem tetszik nekik de most.. mintha kirándulni indulnánk, vagy most kapná meg a mézes Jumja nyalókát.
Zavart.. nagyon. Azért mert nem értettem. Lehet nekem is lelkesednem kellene? 
Ránéztem doktor kolleganőmre, majd összeráncolt homlokkal leültem valami székre amit találtam és kivételesen hallgattam.

- Jah amúgy minden rendben van szerintem az orvosi részleggel is, habár nem én vagyok a főorvos. Így, nekem nincs mit jelentenem. - Mondtam a kapitánynak semleges arccal. - Felőlem indulhatunk.. nyomassák a gázt ezerrel... tőlem...

A kezdeti jókedvemből valamiért megint csak visszasüllyedtem a szokásos depresszió mély bugyraiba.. 
karba tettem a kezem és figyeltem ahogy eltávolodunk a DS9-tól.

Keep me away from the sickbay!
I'm a psychologist trust me.
Raisu Date: Vasárnap, 2014-02-16, 10:07 PM | Message # 29
Spectre - Főorvos
Jaksa Krisztina
Reproofs:
Not Available
Miután befejeztem a beszélgetést Cromwell hadnaggyal helyet foglaltam az egyik széken. Ekkor lépett a hídra Kira ezredes. Nem ismerem őt közelebbről, de akkor is furának tűnt. Nincs ellenemre, ha valakinek jó kedve van, de ez így már majd hogy nem ijesztő volt. Mintha nem lenne rendben vele valami. Lehet, hogy Cromwell hadnagynak nem én leszek az egyetlen betege az úton...de ezt a gondolatot gyorsan elhesegettem, mert erre most nincs idő...éppen közeleg a várva várt indulás...

A kapitány helyzetjelentést kért és én a gépház után jelentettem, hogy az orvosi részleg készen áll.
Miután minden részleg indulásra készen volt a kapitány átadta a szót Haliburton parancsnoknak, aki kiadta az indulási parancsot. Kék fénybe borult a híd, jelezve, hogy a kidokkolás megkezdődött. Éreztem, hogy a hajó beremegett, amikor elindult.

Miután kiértünk a dokkból visszaállt a normál világítás és a féregjárat felé vettük az irányt. Ekkor bejövő hívás érkezett a DS9-ról, jó szelet kívántak nekünk...remélem lesz - gondoltam magamban...
Seamus Date: Péntek, 2014-02-21, 11:49 PM | Message # 30
Bentus - Kapitány
Seamus T. Haliburton
Reproofs:
Not Available
Leültem a székembe, s elhelyezkedtem. Már elkezdtem volna a rendszereket átfutni, mikor a turbólift ajtaját hallottam suhogni. Hátranéztem, s láttam belibbenni rajta az Ezredest...  Hát, mit ne mondjak, elég furcsa volt, még az előző napinál is furcsább.

Egy kis a kapitánnyal lefolytatott szóváltás után, jöhetett az állomások jelentései. Mivel minden a legnagyobb rendben volt, így én is jelentettem.
-Minden rendszer tökéletesen üzemel! Készen állunk! -mondtam, s rögtön kézbe is kaptam a hajó irányítását.

-Na akkor... Vigyen ki minket Rainers! -adtam ki a parancsot, amire rögtön minden kékbe burkolódzott.
Izgatott voltam már. Nagyon vártam, hogy induljunk; utáltam egy helyben ücsörögni...
Ahogy már előzőleg is, a Bounty Hunter egy erőteljes remegést produkált pár pillanatig, majd ez lecsendesült, ellenben nem szűnt meg. De jobb is volt, hogy van egy kis háttérzaj... Kísérteties egy olyan hajó, aminek nem lehet hallani a hangját.
Pár pillanat múlva, hallani lehetett ahogy a dokkoló karok lekapcsolódnak, amit a navigációs pult is nyugtázott. Így, hogy már szinte semmi sem kötött minket az állomáshoz, elindulhattunk a nyílt űr felé.
Érezni lehetett, ahogy a hátrafelé hajtó hajtóművek kijjebb löknek minket a dokkoló gyűrűből. Körülbelül 300m-re lehettünk, mikor a hajó fordulni kezdett, egyenesen a féregjárat irányába, aminek a térvázas képe a kilátó ernyőn jelezte annak a helyét.
Beérkezett búcsúzóul egy hívás a DS9-ról, majd beléptünk a kékségbe...
Keresés:

ComingSoon

No info

Read more...

ComingSoon

No info

Read more...

Mesélő: Ted

No info yet

Read more...