Frankie | Date: Szombat, 2014-03-01, 7:50 PM | Message # 31 |
Mindenki elfoglalta maga kis posztját nem sokra rá kirobban az ezredes a turbólift ajtaján, kérdezte nagy érdeklődéssel mikor is indulunk utunkra a kapitánytól amire a kapitány fél perces késéssel reagált csak. Mindenkinek furcsa volt az ezredes "maga biztossága" és -a modora mint aki most érkezett a buliba -jegyeztem meg magamnak Kapitány reakcióára minden a hídon lévő tiszt megkezdte a jelentés készítését. Mindenki kész volt a jelentésekkel csak én nem de volt kis probléma az érzékelőkkel bár határon belül de még egyszer végeztem egy gyors vizsgálatot és másodjára minden klappolt és így én is végeztem majd én is jelentettem a magam kis rendszereim állapotát. Melyek mind tökéletesen működtek. Kis idő múlva megkezdődött a "kihajózási ceremónia" amit mindenki tűkön ülve várt szerintem. Minden tökéletesen ment gond nélkül bár az alvó személyzet néhány tagja biztos fel ébredt a nem épp halk indulástól. A DS9-ről való leválást a bázis parancsnoka jó utat kívánt a maga stílusában majd meg indultunk féregjáraton keresztül következő úti célunk felé. |
|