• Revolution Az új név és design ami meghozza tán a várva várt eredményt.
  • A BH és Lodestar megszűnésével, megérkezett az új hajó... Az ASF Spectre
  • Új ambíciókkal folytatja tovább a Star Trek Revolution! Reméljük a legjobbakat ezutánra is!
Új üzenetek Tagok Forum szabályoks Keresés
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Archívum - csak olvasásra
Híd
Frankie Date: Szombat, 2014-03-01, 7:50 PM | Message # 31
Retired
Frank Mactyson
Reproofs:
Not Available
Awards: 0
Mindenki elfoglalta maga kis posztját nem sokra rá kirobban az ezredes a turbólift ajtaján, kérdezte nagy érdeklődéssel mikor is indulunk utunkra a kapitánytól amire a kapitány fél perces késéssel reagált csak.

Mindenkinek furcsa volt az ezredes "maga biztossága" és
-a modora mint aki most érkezett a buliba -jegyeztem meg magamnak

Kapitány reakcióára minden a hídon lévő tiszt megkezdte a jelentés készítését.
Mindenki kész volt a jelentésekkel csak én nem de volt kis probléma az érzékelőkkel bár határon belül de még egyszer végeztem egy gyors vizsgálatot és másodjára minden klappolt és így én is végeztem majd én is jelentettem a magam kis rendszereim állapotát. Melyek mind tökéletesen működtek.

Kis idő múlva megkezdődött a "kihajózási ceremónia" amit mindenki tűkön ülve várt szerintem.
Minden tökéletesen ment gond nélkül bár az alvó személyzet néhány tagja biztos fel ébredt a nem épp halk indulástól.
A DS9-ről való leválást a bázis parancsnoka jó utat kívánt a maga stílusában majd meg indultunk féregjáraton keresztül következő úti célunk felé.
Lauren Date: Hétfő, 2014-03-03, 8:59 PM | Message # 32
Spectre - Első-tiszt/Mesélő/STR Vezető
Reproofs:
Not Available
Awards: 1
A Bounty Hunter hídja kékségbe borult mikor az elmerült a féregjáratban.
-Fél óra és ott vagyunk! -jelentette be minden ok és parancs nélkül a kormányos, pont mintha olvasott volna Samantha gondolataiban. Ez azonban nem is áll túl messze az igazságtól, hisz a kormányos Betazoid volt.

Míg haladtak a "kék alagútban" Samanthának eszébe jutott a hajó, ami megmentette őket az előző küldetés végén. Eddig nem igazán gondolt rá, mert el volt foglalva a kapitányságra való felkészüléssel. Kíváncsi volt, vajon látják-e még.

Frank lévén nem tudott mit csinálni míg oda nem érnek, gyorsan átfutotta a biztonsági jelentést és a biztonsági tisztek listáját.
Talált rajta egy Nauszikait meg egy Klingont akik elég gyanús előmenetellel rendelkeztek. Előző hajójukként nem volt megjelölve semmi. Ez még nem is lenne furcsa, de hadnagyi rangban vannak. Fel vetődik a kérdés, hol szolgáltak az előtt. Mikor megnézte az adatlapjukat részletesebben, teljesen üres volt. A hajóra kerülésüket elfogadó személy se stimmelt teljesen. John Smith Admirális volt beírva, de egy ilyen nevű Admirális sincs az AIDA vezetőségében.
Frank fel is jegyezte magának, hogy amint lesz ideje, utána néz a dolgoknak.

Alan-nek  és Raisu-nak sem volt különösebb oka a hídon maradásra, így elindultak a lift felé. Tekintve, hogy nem volt semmi dolguk és a gyengélkedőn is még az előző műszak munkálkodott, Alan megragadta az alkalmat, hogy letudja a nagy nyűgöt, a psychológiai felmérést. Elindultak tehát Alan kabinja felé.

Fél órával később meg is érkeztek a féregjárat végéhez, azonban Alan és Raisu már nem voltak a hídon, így nem láthatták a szinte teljesen ismeretlen, távoli csillagködök lélegzetelállító látványát.

Seamus rögtön, amint kiléptek a féregjáratból teljes scan-t kért. Frank rögtön el is indítottam, s csak jó híre volt. Nem volt ellenséges hajó a közelben. A távolsági érzékelők is csak az egyik járőrt jelezték az objektum irányából.
Mivel a Bounty Hunter nem hivatalosan volt azonban a térségben, Seamus rögtön ez után el is rendelte az álca felhúzását, majd Samantha kiadta az indulási parancsot.

Samantha -> Seamus -> Frank

Alan és Raisu, Alan kabinjában folytatják
Samantha Date: Kedd, 2014-03-04, 3:46 PM | Message # 33
AIDA - Admirális
Samantha Belean
Reproofs:
Not Available
Egy kicsit lehet türelmetlen kezdem lenni, vagy nem tudom, de felálltam a székemből, és elkezdtem járkálni a híd alsó felén. Közbe éreztem kezdek éhes is lenni, mert eddig csak pár falatot ettem ma.
Majd gondoltam megkérdem még mennyi idő mire odaérünk, de a kormányos mintha olvasott volna a gondolataimba, vagy csak türelmetlenséget vette észre, de megszólalt, hogy fél óra és ott vagyunk.
-'Értettem és köszönöm zászlós.'-válaszoltam rá.
Tudtam így nincs időm a kantinba se leugrani egy gyors reggelire.
Majd elindultam és leültem újra a székembe, majd megpróbáltam elfoglalni magam valamivel. A híd is csöndbe borult miután elindultunk.
Behunytam egy kicsit a szem, és egyszer csak valahonnan az agyam mélyéről eszembe jutott az a fura hajó az előző küldetés végéről ami egyszer csak felbukkant, majd miután segített el is tűnt. Melyik fajnak a hajója, honnan jött, találkozni fogunk-e még vele és hasonló gondolatok jártak az eszembe vele kapcsolatba.

Lassan, de biztosan elment az a félóra, és kiléptünk a féregjáratból. Ahol egy szép csillagköd fogadott minket.
Épp mondtam volna, hogy álcát fel, és sárga riadó, de a parancsnok pont megszólalt előttem, így megvártam még elmondja amit szeretne. Scanelést kért a térségről. Miután kiderült semmi különös sincs a térségbe, azért kiadta parancsot az álca felhúzására.
-'Rendben zászlós, menjünk tovább lassan, és szóljanak, ha bármi szokatlant érzékelnek.'

Féregjáratban voltatok, onnan léptetek ki 10 fényévre... Kicsit mehettek gyorsabban!

"Live life how you want & not how the others want you to!"

"Győzni fog, ki tudja mikor küzdjön, s mikor ne küzdjön."

Edited by:Samantha - Kedd, 2014-03-04, 10:29 PM
Seamus Date: Vasárnap, 2014-03-16, 3:13 PM | Message # 34
Bentus - Kapitány
Seamus T. Haliburton
Reproofs:
Not Available
Ahogy a járat elnyelte a hajót, az egész híd világos kék fénybe burkolódzott. 
Láttam a kapitányon, hogy  nem igazán bírja az unalmas és hosszú utakat. Nem nagyon utazott még ezek szerint féregjáratban.
Ezt látván, vagy megérezvén a kormányos jelentette is rögtön, hogy fél óra az érkezésig várható idő.
Miután megkapta a választ, valamennyire lenyugodott, s visszaült a székébe... Végre nyugalom lett a hídon.
Valamin azonban nagyon elgondolkodott... Legalábbis én így éreztem felőle... Empatizmus átka...

Próbáltam nem figyelni a hídon terjengő hangulati hullámokra, így inkább behunytam a szemem, s megpróbáltam kicsit pihenni.
Közben a két doktor is elhagyta a hidat, így csak a ténylegesen hídon dolgozó tisztek.. és Kira ezredes a hajó tetején helyet foglaló szinten.

Ahogy a kormányos azt mondta, fél óra múlva meg is érkeztünk a féregjárat végpontjához, a Gamma Quadránsba. A kilátón kinézve megpillantottam a nem mindennapi csillagködök látványát, amit igen csak kevesen láthatnak. De gyönyörködés nem volt a terveink között mikor elindultunk, így inkább letapogattattam a helyet.
-Frank! Teljes scan-t a területről! -mondtam, majd el is indította.
Szerencsére senki ellenség nem volt a közelben. Mivel azonban nem volt bejelentve az érkezésünk, jól jött az álca megléte.
-Álcát fel! Nincs kedvem magyarázkodni, ha netán valaki szembe talál jönni velünk! -adtam ki a parancsot, majd a híd újra kékbe borult, ezúttal azonban a kigyulladó állapotjelző fények miatt.
A kapitány rögtön ez után indulásra intette a hajót...
Lauren Date: Vasárnap, 2014-03-30, 1:11 PM | Message # 35
Spectre - Első-tiszt/Mesélő/STR Vezető
Reproofs:
Not Available
Awards: 1
Az indulási és álcázási parancs kiadását követően a hajó 5-ös fokozatba kapcsolva, meg is indult az objektum irányába.
Nem volt semmi gond sem az úton. Miért is lett volna... Csupán csak egy 700 méteres láthatatlan test haladt a 5-ös fokozaton egy olyan helyen, ahol tartózkodnia sem szabadna hivatalosan.
Szerencsére az álca nem csak a vizuális, de a sugárzási nyomokat is elfedte. Csak egy nagyon alapos vizsgálattal lehetett volna felfedni, hogy valaki ott járkál.

Közelebb érvén az előzőleg érzékelt járőr pont útba esett. 
Samantha-nak eszébe jutott, hogy talán kikérdezhetnék a járőr hajót, mi is az amit találtak. Így nem kéne vakon berepülniük, de ezzel felfednék magukat, s már nem lenne titkos küldetés. Noha Federációs, tehát szövetséges hajó, még sem tarthatja titokban, mit látott; ellenben ha vakon repülnek be, csak bajba kerülhetnek. Döntenie kellett az újdonsült kapitánynak, hogy melyik lehetőséget válassza, vagy előrukkol egy saját ötlettel.

Sorrend: Samantha->Seamus->Mesélő
(Frank kilépésével ez is fog maradni egy jó darabig)
Samantha Date: Szerda, 2014-04-02, 9:15 AM | Message # 36
AIDA - Admirális
Samantha Belean
Reproofs:
Not Available
5-ös fokozattal indultunk tovább, majd egy kicsit előrébb hajoltam a székembe, hogy jobban lássam mi van előttünk, de nem igen volt ott semmi.
Mindenki csendbe várakozott. Egy kicsit ideges voltam még mindig, pedig nem kellett volna, hiszen működik az álcánk, senki sem láthat minket. De ezt próbáltam kifele elrejteni.

De nemsokára megtörte a várakozást egy hajó látványa.
-'Nagyítást'-mondtam.
A képernyőn egy járőrhajó képe bontakozott ki.
Elkezdtem járatni az agyam, hogy most vegyem-e fel a kapcsolatot a hajóval, ezzel felfedve jelenlétünket, vagy mennyünk tovább. Anélkül, hogy megtudnánk, hogy tud-e bármi információval szolgálni a hajó.

Egy percig mereven néztem a főképernyőt, és elgondolkoztam rajta, hogy felveszem a kapcsolatot a hajóval, de közbe nem akartam felfedni a küldetésünket.
Általában gyorsan döntök, de most nem voltam könnyű helyzetbe.
De aztán elhatároztam: -'Mennyünk inkább tovább, jobb ha nem fedjük fel magunkat, vagy van esetleg jobb ötlete parancsok?'-fordultam az első tisztem felé.

"Live life how you want & not how the others want you to!"

"Győzni fog, ki tudja mikor küzdjön, s mikor ne küzdjön."
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés:

ComingSoon

No info

Read more...

ComingSoon